db2022au00947-large

Gelimiteerde oplage

De zomertijd is nog maar net ingegaan, maar Volkswagen gaat het voorjaar vol met vertrouwen in. Zoals u wellicht in onze voorjaarsacties heeft kunnen zien, is er nu een gelimiteerde T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’ beschikbaar. De limited edition is kent slechts 999 exemplaren wereldwijd, waarvan er slechts twintig naar ons land komen. Wie deze speciale R-Line uitvoering in de unieke kleur Indium Grey mat bezit, kan het hele voorjaar maximaal genieten van rijplezier met open dak. De T-Roc Cabrio Cabrio R-Line ‘Edition Grey’ heeft enorme luxe en sportiviteit en is tevens heel veilig. Met deze Volkswagen kunt u natuurlijk ook de andere seizoenen door.

db2022au00956-large

Bijzondere uitvoering

Met de Indium Grey mat kleurtint krijgt de zomermaanden een bijzondere kleur. Als de zon er fel op schijnt straalt de R-Roc Cabrio pas echt. De T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’ geeft met deze lakkleur een exclusieve uitstraling in combinatie met de zwarte accenten. Hierin onderscheidt hij zich van andere R-Line en laat het zien dat zwart ook heel kleurrijk kan zijn. De zwarte accenten komen terug op bijvoorbeeld de softtop, de 19 inch lichtmetalen ‘Suzuka’ velgen en om de buitenspiegels. Een open vierzitter die exclusiviteit en sportiviteit naar voren laat komen met R-Line looks.

db2022au00952-large

In de spotlights met luxe

Een SUV met open dak en een luxe uitstraling, dat is T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’. Standaard op de R-Line-uitvoering zit onder andere 2-zone automatische airconditioning en een Digital Cockpit van liefst 26 centimete, maar doet de ‘Edition Grey’ daar nog een schepje bovenop met LED Matrix (IQ.Light) koplampverlichting, Travel Assist (incl. Adaptive Cruise Control), ‘Discover Pro’ navigatie (23,4 cm), het high-end beats audiosysteem, een achteruitrijcamera (Rear View), draadloze smartphonelader (Wireless Charging), verwarmbare voorstoelen inclusief een verwarmbaar stuur, het sleutelloos vergrendel- en startsysteem ‘Keyless Access’ en de ‘Side Assist’ dodehoeksensor.

db2022au00946-large

Volkswagen Service

Volkswagen biedt op de T-Roc Cabrio standaard 4 jaar fabrieksgarantie en kan er gebruik worden gemaakt van gratis 24 uur pechhulp binnen Europa. Met het uitgebreide servicenetwerk in Nederland en in Europa kunt u binnen 3 uur weer mobiel zijn bij pech, zoals een lekke band.

De T-Roc Cabrio R-Line Edition Grey is leverbaar in de aandrijving 1.5 TSI 110 kW/150 pk automaat (DSG). Van de T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’ zijn dus slechts twintig exemplaren bestemd voor Nederland.

Hij is nu uit voorraad leverbaar voor € 58.490. Vraag naar de beschikbaarheid.

De exclusieve Edition Grey