Kopen incl. BTW

€ 43.090,-

De Volkswagen T-Roc Cabrio. Ongetemd veel vrijheid

De Volkswagen T-Roc is een grensverleggende verschijning. Hij combineert twee zaken met elkaar die u in eerste instantie niet bij elkaar zou zoeken. Namelijk het robuuste van een SUV en de vrijheid van een cabriolet. De T-Roc Cabrio heeft een hoogwaardige softtop die in slechts 9 seconden elektrisch te openen is en kan zelfs op afstand geopend of gesloten worden met de sleutel. 

De T-Roc Cabrio is met een lengte van 4,27 meter 4 centimeter langer dan de reguliere T-Roc. Ook biedt deze cabrio zitplaatsen aan vier inzittenden, waarvan de achterpassagiers extra beschermd worden door rolbeugels. 

De T-Roc Cabrio is er in twee luxe uitvoeringen: de T-Roc Style en de T-Roc R-line. Lees verder voor alle specificaties per uitvoering.

Nieuwste uitvoeringen

De T-Roc Cabrio heeft een tweetal uitvoeringen: De 85 kW/115pk 1.0 TSI handgeschakeld (Style) en de 110 kW/150pk 1.5 TSI met 7-traps DSG automaat (Style en R-Line). 

Naast de T-Roc SUV heeft de T-Roc Cabrio ook een facelift ontvangen. Nu beschikt de T-Roc Cabrio over een 8 inch infotainmentsysteem, een multifunctioneel stuurwiel en vele slimme technieken, zoals automatische afstand controle en Lane assist. Tevens heeft de T-Roc Cabrio een bagageruimte van 284 liter, goed voor maar liefst zes weekendtassen.

In 9 seconden van dicht naar open en hoogwaardige technieken

De T-Roc Cabrio bevat niet alleen de nieuwste rijtechnieken, ook gaat het dak in een hoog tempo open. Slechts 9 seconden is genoeg om het dak open te krijgen (en dicht). Met dit open dak kijkt iedereen natuurlijk zijn/haar ogen uit: moderne looks met zeer robuuste SUV-details, zoals een brede grille en LED-koplampverlichting. Het interieur is ook voorzien van ultramoderne features, zoals en hypermodern dashboard en futuristische touch-knoppen.

De beschikbare uitvoeringen op de T-Roc Cabrio

T-Roc Cabrio R-Line (5)

Download de prijslijst van de T-Roc Cabrio

Onze T-Roc Cabrio voorraad

Onze huidige T-Roc acties