Vanaf prijzen van de nieuwe Passat bekend

De nieuwste Volkswagen Passat is nu direct te bestellen, vertegenwoordigend de negende generatie van deze succesvolle serie. Deze versie is ruimer, veelzijdiger en comfortabeler dan zijn voorganger, met uitsluitend geëlektrificeerde motoren. De eTSI mild-hybridemodellen zijn als eerste beschikbaar, en de nieuwe Passat introduceert geavanceerde functies zoals Dynamic Chassis Control Pro voor verbeterde rijeigenschappen, ergoActive stoelen voor verhoogd comfort, en een nieuw infotainmentsysteem. De productie vindt plaats in Bratislava, en de auto wordt eind maart verwacht bij de Nederlandse dealers, met prijzen die beginnen bij € 48.990.

Een uitgebalanceerde indruk

Met zijn fraaie proporties maakt de nieuwe Passat een uitgebalanceerde indruk. Standaard zijn scherp getekende LED-koplampen aanwezig, terwijl de optionele IQ. Light LED Matrix-verlichting met een doorlopende lichtstrip in de grille extra mogelijkheden biedt. De onderling verbonden LED-achterlichten vallen op door hun 3D-lichtsignatuur. De uitstekende stroomlijn van de Passat wordt benadrukt door een indrukwekkende Cw-waarde van slechts 0,25. 

De nieuwe Volkswagen Passat

De nieuwe Volkswagen Passat is vanaf nu te bestellen bij Huiskes-Kokkeler. U rijdt de nieuwe Volkswagen Passat al vanaf € 48.990.

De nieuwe Passat is in vier verschillende uitvoeringen beschikbaar: Passat, Business, Elegance Business R-Line Business. Interesse in de nieuwe Passat of een van de drie uitvoeringen? Bekijk via de onderstaande button alle informatie over de nieuwe Passat.