Kopen incl. BTW

€ 47.190,-

Private leasen p/m v.a.

€ 879,-

De negende generatie Passat

De nieuwe Passat Variant is er met nieuwe motoren, een up-to-date design en hightech IQ.DRIVE assistentiesystemen aan boord. De nieuwe Passat Variant valt op vanwege zijn vernieuwde grille, gerestylde bumpers, en nieuwe voor- en achterlichtunits met LED-technologie. Ook zijn er nieuwe exterieurkleuren en velgen beschikbaar voor de Passat Variant.

U kunt uw eigen Passat Variant bij ons samenstellen. Wij helpen u verder!

Technische hoogstandjes

De Passat Variant is voorzien van allerlei slimme assistentiesystemen met de nieuwste technieken. Zo heeft hij Lane Assist, , Travel Assist en Digital Key op uw (Samsung) telefoon. Met Travel Assist blijft u op de rijbaan en houdt u veilige afstand met uw voorganger, zodat u rustig achter het stuur kunt zitten. Dit is mogelijk bij snelheden tot 210 km/u. Tevens zit er Natural Voice Control, waarmee u de Passat alles voor u bedient als u hem dat vraagt en zit er Adaptive en Predictive Cruise Control op. Hierdoor remt de auto zelf af voor bijvoorbeeld bochten en rotondes. Daarnaast zijn er nog extra assistenties, zoasl Front Assist, Trailer Assist, Park Assist en Rear Traffic Alert (met voetgangersherkenning). Autorijden was nog nooit zo leuk en tegelijk ontspannen!

Kies voor nóg meer luxe

Naast de rijke standaarduitrusting kan de Passat Variant nog voller aangekleed worden. Opties als R-Line in- en exterieur pakket, de IQ.LIGHT LED matrixverlichting, Navigatiesysteem Discover Pro, Digital Key, en meer. Bekijk alle opties in de brochure.

Beschikbare uitvoeringen op de Passat Variant

Onze actuele Passat acties

Onze Passat Variant voorraad

Ervaar de Volkswagen Passat