Slechts 25 exemplaren

Het unieke genot voor ware autoliefhebbers: de exclusieve Polo GTI Edition 25 van Volkswagen is eindelijk beschikbaar om te bestellen. Deze exclusieve sportieve jubileumeditie van Volkswagen, ter ere van het 25-jarig bestaan van de Polo GTI, zal slechts 25 exemplaren naar Nederland brengen. Wees er snel bij, want "op is ook écht op!". Bent u een snelle beslisser, dan kunt u uw exemplaar reserveren bij Huiskes-Kokkeler voor een prijs vanaf € 49.390*. In oktober worden de 25 gelimiteerde edities in Nederland verwacht, dus mis deze unieke kans niet!

pologtiedition256

Bestel hem nu!

Speciaal gereserveerd voor 25 gepassioneerde autoliefhebbers in Nederland, waarmee de Polo GTI Edition 25 een reden is voor een groots feest. Deze unieke 'hot hatch' biedt een maximum aan exclusiviteit. Onder de motorkap ligt de vertrouwde 2.0 TSI viercilinder turbomotor, die maar liefst 152 kW/207 pk en 320 Nm aan kracht levert. Bovendien is de basisuitrusting van de bekende Polo GTI volledig inbegrepen, waardoor deze limited edition helemaal compleet is. Denk hierbij aan indrukwekkende features zoals het high-end beats-geluidssysteem, een elektrisch bedienbaar panoramisch schuifdak voor een adembenemend uitzicht, het 'Discover Pro'-navigatiesysteem (23,4 cm) met 6 luidsprekers, de Digital Cockpit Pro (26 cm) voor een futuristische rijervaring, verwarmbare voorstoelen voor extra comfort, het sleutelloze vergrendel- en startsysteem (Keyless Access) voor ultiem gemak, Travel Assist met Adaptive Cruise Control voor een stressvrije rit en koplampverlichting LED Matrix (IQ.Light) voor optimale zichtbaarheid.

pologtiedition254

Unieke Edition 25 uitrusting

Deze unieke 25 Editie biedt een scala aan opvallende kenmerken, waaronder de indrukwekkende zwarte 18 inch lichtmetalen 'Adelaide' velgen, speciale Edition 25-bestickering aan de zijkant, een stoer zwart dak met zwarte buitenspiegels. Het interieur straalt luxe uit met de hoogwaardige sportstoelen, bekleed met zwart-rood leder en verfraaid met het exclusieve 'Edition 25'-embleem. De instaplijsten zijn gemarkeerd met het opschrift 'One of 2.500', waardoor elke GTI-liefhebber zich speciaal voelt. De decorinleg in hoogglans zwart voegt een vleugje verfijning toe aan het geheel. Maak van elke rit een onvergetelijke ervaring met deze sensationele jubileum-GTI!

pologtiedition251

Meerdere kleuropties

De gelimiteerde oplage van de Polo GTI biedt bijna alles al, behalve uw persoonlijke kleurvoorkeur. Kies uit een scala aan verfijnde opties, waaronder de iconische GTI-kleuren Pure White, Kings Red Metallic, Reef Blue Metallic en Deep Black Pearl Effect. Tevens wordt de Polo GTI Edition 25 ook geleverd in een exclusieve tint: Ascot Grey, voor net dat beetje extra exclusiviteit.

De Polo GTI Edition 25 is nu beschikbaar vanaf slechts € 49.390*. Bestel hem nu bij Huiskes-Kokkeler!