Verkrijgbaar vanaf € 44.990

Geweldig nieuws! Volkswagen lanceert vandaag de vernieuwde ID.3. Met een strakker design, hoogwaardig interieur en geavanceerde software, zet deze elektrische bestseller grote stappen vooruit. U kunt nu de rijk uitgeruste ID. Pro Business bestellen vanaf € 44.990. Snelle beslissers kunnen zelfs profiteren van extra voordeel op de huidige ID.3-modellen met onze ID.3 Advantage, waarbij uw voordeel kan oplopen tot wel € 6.950! Wacht niet langer en rijd binnenkort in stijl met de ID.3!

volkswagenid.3nlkenteken4

Verbeterde technieken

De populaire Volkswagen ID.3 is niet meer weg te denken in Nederland. Met al ongeveer 17.000 exemplaren op de weg, is deze elektrische auto erg gewild. De vernieuwde versie van de ID.3 bouwt voort op het succes van zijn voorganger en heeft een nieuw ontworpen neus met verbeterde luchtroosters en een verbeterd gestroomlijnd design voor een nog betere aerodynamica (Cw-waarde van 0,263). Volkswagen heeft goed geluisterd naar de feedback van de huidige ID.3-rijders en heeft het interieur verfijnd met zachtere, diervrije en grotendeels gerecyclede materialen.

volkswagenid.3-outdoor9

Groter centraal scherm

Het infotainmentscherm is nu standaard 30,5 cm groot en heeft nieuwe software en een verbeterde menustructuur. Het systeem kan ook gemakkelijk worden bediend met de nieuwe aanraaktoetsen op het stuur. Andere updates zijn onder andere verbeterde spraakbesturing en extra augmented reality-functies in het head-up display. De Electric Vehicle Route Planner van de Volkswagen ID.3 maakt nu ook gebruik van actuele verkeersinformatie en berekent laadstops op basis van de capaciteit bij laadstations.

volkswagenid.3-outdoor10

Slimmere rijhulpsystemen

Er is een nieuwe functie voor Travel Assist die een waardevolle aanvulling biedt op de Adaptive Cruise Control en rijstrookassistent. Vanaf 90 km/u kunt u de auto automatisch van rijstrook wisselen wanneer u de richtingaanwijzers activeert indien er voldoende ruimte is. Bovendien kan de vernieuwde ID.3 met behulp van V2X-technologie belangrijke gegevens van aangesloten auto's en de infrastructuur in een fractie van een seconde verwerken. Hierdoor ontvangt u als bestuurder waarschuwingen voor gevaren, ongevallen en stilstaand verkeer. Park Assist Plus, dat al kon helpen bij het vinden van een parkeerplek en stuurassistentie bood, kan nu ook parkeermanoeuvres van de bestuurder opslaan en reproduceren.

volkswagenid310

Verbeterde actieradius

De vernieuwde Volkswagen ID.3 is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Pro Business, Pro S en Pro S Business. Alle modellen hebben een krachtige elektromotor met 150 kW (204 pk), die de achterwielen aandrijft met 310 Nm trekkracht. De ID.3 Pro S heeft een 77 kWh lithium-ion accupakket, waarmee een actieradius tot 559 kilometer (WLTP) mogelijk is. De ID.3 Pro is uitgerust met een 58 kWh accupakket, goed voor een actieradius tot 429 kilometer (WLTP). In de toekomst zal Volkswagen meer varianten introduceren met een kleinere batterij en een Pro-versie (standaard). Bij een snellaadstation kan de ID.3 Pro S in slechts 30 minuten het accupakket opladen van 5 naar 80%, dankzij een maximale laadvermogen van 170 kW. De ID.3 Pro Business kan met maximaal 120 kW laden, waardoor het slechts 35 minuten duurt om het accupakket tot 80% op te laden.

volkswagenid.3-outdoor7

Vol aan opties met onze Business-modellen

De nieuwe ID.3 is nu beschikbaar als standaard rijk uitgeruste ID.3 Pro Business vanaf € 44.990 en Pro S Business vanaf € 49.990. Deze Business-modellen zijn voorzien van onder andere het 'Discover Pro'-navigatiesysteem met een groot 30,5 cm scherm, LED Matrix-koplampen, 18 inch lichtmetalen velgen 'East Derry', Adaptieve Cruise Control, achteruitrijcamera, keyless access, climatronic en donker getinte achterruit. De Pro S Business is standaard voorzien van 19 inch lichtmetalen velgen 'Wellington'. De Pro S zonder het Business-pakket is geprijsd vanaf € 47.990.

Volkswagen ID.3 hero HK

De ID.3 Advantage: direct rijden uit voorraad

Kies nu voor de ID.3 Advantage en rijd direct tegen een scherpe prijs. De beschikbare modellen zijn de ID.3 Pro Advantage en ID.3 Pro Edition Advantage. Beide versies zijn direct uit voorraad leverbaar en worden geleverd met een 58 kWh accupakket, wat zorgt voor een rijbereik tot 426 kilometer (WLTP). Deze uitvoeringen zijn al rijk uitgerust met standaardfuncties als Adaptive Cruise Control, navigatie en smartphone-integratie met app-connect. Bovendien zijn er geavanceerde veiligheidssystemen aanwezig, zoals parkeersensoren, Lane Assist en Front Assist.

sub

Extra voordelen

Profiteer nu van het unieke voordeel op de ID.3 uit voorraad! Met de ID.3 Pro Advantage ontvangt u een pakketvoordeel van meer dan € 2.900 en met de ID.3 Pro Edition Advantage zelfs tot € 4.000. De ID.3 Advantage is al beschikbaar vanaf € 38.990. Rijdt u zakelijk? Dan profiteert u van een lage fiscale bijtelling van slechts 16% over de eerste € 30.000 van de fiscale waarde. Als particuliere koper kunt u mogelijk ook nog aanspraak maken op de tijdelijke SEPP-subsidie van € 2.950 voor volledig elektrische auto's. Hierdoor kan het totale voordeel op de ID.3, die direct bij ons uit voorraad leverbaar is, oplopen tot wel € 6.950!  Bekijk nu de actuele voorraad en kom langs!

Volkswagen Service tot wel 7 jaar garantie onderhoud

Bij Volkswagen krijgt u op de vernieuwde ID.3 tot 7 jaar onderhoud en 8 jaar fabrieksgarantie (of maximaal 160.000 km) op de hoogvoltaccu. Inclusief 24/7 pechhulp in heel Europa. Met ons servicenetwerk worden berijders binnen 3 uur weer op weg te helpen bij pech, zoals een lekke band.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Vraag naar de verkoopinformatie.

Beleef de nieuwe ID.3
Play

Beleef de nieuwe ID.3