Kopen incl. BTW

€ 39.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 529,-

Bijtelling vanaf

€ 208,-

Volkswagen ID.3: Elektrisch rijden voor iedereen

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat u van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die u het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. De ID.3 is nu uit voorraad leverbaar. De Volkswagen ID.3 is het kleinere broertje van de 100% elektrische SUV: de Volkswagen ID.4 en ID.5. De nieuwste Volkswagen ID.3 heeft een actieradius tot wel 559 kilometer is is binnen 30 minuten op te laden tot 80%.

Zorgeloos elektrisch rijden met de ID.3

8 jaar garantie op de accu 8 jaar garantie op de accu
Onderhoudsinspecties en APK incl. t/m 7 jaar Onderhoudsinspecties en APK incl. t/m 7 jaar
2 jaar volledige fabrieksgarantie 2 jaar volledige fabrieksgarantie

Onze actuele ID.3 acties

id.3gtx12

De ID.3 GTX: sportieve hot hatch

Met de introductie van de GTX wordt de ID.3 nóg sportiever. Met een vermogen van 326 pk sprint je in 5,6 seconden naar de 100 km/u. De ID.3 GTX heeft een actieradius tot wel 600 kilometer. Dankzij de specifieke GTX-kenmerken heeft deze ID.3 een sportief in- en exterieur. 

Alle beschikbare uitvoeringen op de ID.3

Onze Volkswagen ID.3 voorraad

De Volkswagen ID.3 van binnen

Facelift

Drie jaar na zijn lancering heeft de Volkswagen ID.3 een uitgebreide upgrade gekregen. Het eerste elektrische model van Volkswagen heeft nu een aangescherpt design en verfijnder interieur. Daarnaast is hij sterk verbeterd op software, augmented reality, intelligente rijhulpsystemen en duurzaamheid. Nu bij ons te bestellen! 

De ID.3 is leverbaar met een 58 kWh accu en is op te laden met een laadvermogen van 120 kW. De vernieuwde Pro S Business kan zelfs snelladen met 170 kW en laadt binnen 30 minuten op van 5 naar 80%.

Profiteren van de EV-Subsidie

De Volkswagen ID.3 is nieuw te bestellen en snel leverbaar, waarmee u nog kunt profiteren van de EV-Subsidie. Lees hieronder alles over de EV-Subsidie, of neem contact met ons op. 

Wij regelen alles voor uw elektrische auto

Altijd online

Met de komst van de Volkswagen ID.3 wordt de elektrische auto ook heel persoonlijk. Als berijder krijgt u een Volkswagen User ID. Met deze User ID heeft u een individueel profiel waar uw voorkeuren in opgeslagen staan. Uw smartphone is de ditigale sleutel en hiermee kan de de auto ontgrendeld en gestart worden. De telefoon koppelt direct uw User ID instellingen met uw Volkswagen. Ziet u het al voor zich? Ontgrendel de Volkswagen ID.3, stap in. De stand van de stoel, de radiozender en uw persoonlijke contacten worden aangepast aan uw voorkeuren. De climate control, geluidsinstellingen, navigatie instellingen en sfeerverlichting worden ook aangepast aan uw User ID.

De techniek van de ID.3

De ID.3 is net als alle andere ID. modellen gebouwd op het MEB platform. Daarnaast is de ID.3 leverbaar met een groot aantal assistentiesystemen, waaronder Front Assist met City Emergency Braking met Pedestrian Monitoring. Ook Lane Assist, Side Assist, Park Assist met achteruitrijcamera en Keyless Access zijn beschikbaar. Optioneel is een augmented reality head-up display leverbaar die informatie op de voorruit projecteert.

Infotainment met verbeterde verbinding

Het infotainmentscherm op het dashboard van de nieuwe ID.3 is standaard 12 inch (30,5 centimeter) en is uiteraard voorzien van de nieuwste software. Ook de menustructuur is geoptimaliseerd, waardoor de ergonomie sterk verbeterd is. Het systeem kan gemakkelijk worden bediend met aanraaktoetsen op het multifunctionele stuurwiel. Tevens kunt u de telefoon draadloos opladen en is er smartphone-connectiviteit.

Compleet duurzaam design

 Het unieke design is gebaseerd op het nieuwe design-DNA dat speciaal is ontworpen voor elektrische Volkswagens. Dankzij dit nieuwe concept vindt u binnenin de ruimte van een Passat, terwijl de carrosserie iets korter dan de Golf is. Dit is te danken aan het nieuwe MEB platform, de accu is volledig in de wagenvloer verwerkt.  Bij de nieuwe ID.3 is het design aan het front dynamischer, ook met geoptimaliseerde luchtroosters en een aangescherpt exterieur. De Cw-waarde is hierdoor ook verbeterd (0,263), met waarmee ook efficiëntie is verbeterd. De achterlichten zijn nu ook voorzien van tweedelige en volledig rode lichtunits.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en verbeteringen werden gewenst, vooral in het interieur. De vernieuwde ID.3 heeft zachtere materialen in de deurpanelen en op het dashboard. Het interieur is volledig diervrij en de hoeveelheid gerecyclede materialen is ook toegenomen. In Zwickau wordt de ID.3 volledig klimaatneutraal geproduceerd, zoals voorheen ook al was.

Nieuw: Electric Vehicle Route Planner

Met de Electric Vehicle Route Planner plant de Volkswagen ID.3 de perfecte route op elk moment, rekening houdend met de actuele verkeersinformatie en voorspellingen bij het bepalen ervan. Eventuele laadstops worden berekend op basis van de actuele capaciteit bij laadstations, alle informatie die u dus nodig heeft. De auto kan de bestuurder verschillende routes adviseren, waardoor u als bestuurder nog wel zelf de keuze heeft. Wilt u liever meerdere korte laadstops, of een andere met één langere laadstop? Alles kan.

Spraakbesturing

De spraakbesturing in de vernieuwde ID.3 is verder geoptimaliseerd. Dit betekent dat hij nog betrouwbaarder en sneller is dan voorheen. In het head-up display is ook de augmented reality uitgebreid en kan deze de snelheid informatie, voertuigfuncties en navigatie-aanwijzingen projecteren. Software-updates kunnen worden uitgevoerd en specifieke functies, zoals het navigatiesysteem en de twee-zone-klimaatcontrole, kunnen later naar wens ingesteld worden.

Actieradius en opladen

De vernieuwde Volkswagen ID.3 is leverbaar in vier uitvoeringen: de Pro, Pro Business, Pro S en Pro S Business. De Pro en Pro Business hebben een 150 kW (204 pk) sterke elektromotor met achterwielaandrijving en 310 Nm aan koppel. De ID.3 Pro S en Pro S Business hebben een lithium-ion accupakket met een capaciteit van 77 kWh, waarmee een actieradius tot 559 kilometer (WLTP) mogelijk is. De ID.3 Pro Business heeft een 58 kWh accupakket dat een actieradius tot 427 kilometer* (WLTP) realiseert. Een kleinere batterij wordt in de toekomst ook mogelijk.

Snelladen

Het snelladen gaat met de nieuwe ID.3 Pro S in 30 minuten van 5 naar 80%, wat komt door het maximale laadvermogen van 170kW. De ID.3 Pro laadt met maximaal 120kW, waarmee dit 35 minuten kost om het accupakket 75% meer op te laden. De ID.3 is voorbereid op “bi-directioneel laden”, waarmee hij ook stroom aan het gehele net kan teruggeven.

* WLTP actieradius, deze kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Slimmere rijhulpsystemen

Met Travel Assist is er nu een nieuwe functie, naast de huidige adaptive cruise control en rijstrookassistent. Bij snelheden van 90 km/u of hoger kan de auto na het gebruiken van de richtingaanwijzers automatisch van rijstrook wisselen, zonder dat u zelf hoeft te sturen (en als er ruimte voor is). Daarnaast is er nieuwe V2X-technologie, waarmee de ID.3 in al een fractie van een seconde belangrijke data van andere verbonden auto’s op het netwerk en ook infrastructuur verwerken. Dit is bedoeld om de bestuurder te waarschuwen voor gevaren, ongevallen en stilstaand verkeer. Optioneel is de ID. Light waarmee gevaren ook visueel kenbaar worden gemaakt door de interieurverlichting. 

Ook is er Park Assist Plus, dat al stuurassistentie verleende en hielp met zoeken naar beschikbare parkeerplaatsen, is nu ook in staat om parkeermanoeuvres van de bestuurder op te slaan en na te bootsen bij volgende manoeuvres. Alle sensoren houden de omgeving in de gaten waarna de ID.3 in vervolgens zelf stuurt, accelereert en remt. U hoeft dus niets meer te doen.

Volkswagen ID.3 private leasen?

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor private lease. Zo rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe Volkswagen ID.3. Kies voor zekerheid met het Private Lease Keurmerk. Weten of dit interessant voor u is? 

Volkswagen ID.3 zakelijk leasen?

Voor zakelijke lease van de Volkswagen ID.3 bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij hebben altijd wel een interessant zakelijk lease aanbod. Weten of er wat voor u tussen zit? Bekijk snel ons zakelijke lease aanbod voor de Volkswagen ID.3!

volkswagenid.3-outdoor2

Prijslijst Volkswagen ID.3

Over de Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is het eerste 100% elektrische model in de zogenaamde ID-Family welke Volkswagen in 2020 op de markt heeft gebracht. Alle huidige Volkswagen ID-Family-modellen worden gebouwd op het speciaal ontwikkelde MEB-platform. Dankzij dit platform kunnen de accu's in de vloer van de auto verwerkt worden om een zo optimaal mogelijke binnenruimte en actieradius te creëren voor de Volkswagen ID.3.

Actieradius Volkswagen ID.3

De actieradius van de Volkswagen ID.3 varieert van 349 kilometer tot 553 kilometer (WLTP).  De Volkswagen ID.3 1st introductiemodellen beschikken over een actieradius van 425 kilometer. 

Volkswagen ID.Family

De Volkswagen ID.3 is als eerste model in de ID.Family op de markt gebracht, en kort daarna is de ID.Family uitgebreid met de Volkswagen ID.4, ID.5, ID. Buzz en ID.7. Verdere uitbreidingen binnen de Volkswagen ID.Family staan op de planning, zoals de Volkswagen ID.2all.