Kopen incl. BTW

€ 43.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 749,-

Volkswagen ID.3: Elektrisch rijden voor iedereen

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat u van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die u het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. De ID.3 is nu uit voorraad leverbaar. De Volkswagen ID.3 is het kleinere broertje van de 100% elektrische SUV: de Volkswagen ID.4 en ID.5.

Naast de ID.3 1st introductiemodellen zijn ook de ID.3 Life en Business uitvoeringen inmiddels op de markt gebracht en leverbaar. De Volkswagen ID.3 Life is de rijk uitgeruste basisuitvoering, met onder meer Adaptive Cruise Control, Lane Assist en parkeersensoren voor en achter. Download de prijslijst voor een actueel overzicht van uitvoeringen en prijzen. 

Profiteren van de EV-Subsidie

De Volkswagen ID.3 is nieuw te bestellen en snel leverbaar, waarmee u nog kunt profiteren van de EV-Subsidie. Lees hieronder alles over de EV-Subsidie, of neem contact met ons op. 

Accessoires voor de ID.3

Wilt u de ID.3 helemaal naar eigen smaak? Voor extra comfort, gemak of gewoon om uw eigen stijl te benadrukken. Bekijk de ruime keus aan originele accessoires voor de ID.3. Ook interessant: onze unieke pakketaanbieding voor accessoires en Groene Energie! 

Onze verkoopadviseur Jasper praat u bij over de belangrijkste zaken van de ID.3
Play

Onze verkoopadviseur Jasper praat u bij over de belangrijkste zaken van de ID.3

Onze Volkswagen ID.3 voorraad

Compleet nieuw design

Voor het ontwikkelen van de Volkswagen ID stond 1 ding centraal: ontwikkel een auto welke net als de Volkswagen Kever en de eerste Volkswagen Golf een iconenstatus kan werven. Met deze uitdaging is de compleet nieuwe ID. lijn ontworpen met de ID.3 als eerste "Volkswagen". Het unieke design is gebaseerd op het nieuwe design-DNA dat speciaal is ontworpen voor elektrische Volkswagens. Dankzij dit nieuwe concept vindt u binnenin de ruimte van een Passat, terwijl de carrosserie zelfs korter dan de Golf is. Dit is te danken aan het nieuwe MEB platform, de accu is volledig in de wagenvloer verwerkt. Nog een voordeel hiervan is dat de middentunnel wegvalt (platte vloer in de auto) en er blijft veel bagageruimte over zonder dat het ten koste gaat van het compacte formaat van de auto.

Altijd online

Met de komst van de Volkswagen ID.3 wordt de elektrische auto ook heel persoonlijk. Als berijder krijgt u een Volkswagen User ID. Met deze User ID heeft u een individueel profiel waar uw voorkeuren in opgeslagen staan. Uw smartphone is de ditigale sleutel en hiermee kan de de auto ontgrendeld en gestart worden. De telefoon koppelt direct uw User ID instellingen met uw Volkswagen. Ziet u het al voor zich? Ontgrendel de Volkswagen ID.3, stap in. De stand van de stoel, de radiozender en uw persoonlijke contacten worden aangepast aan uw voorkeuren. De climate control, geluidsinstellingen, navigatie instellingen en sfeerverlichting worden ook aangepast aan uw  User ID.

Beschikbare uitvoeringen

De techniek van de ID.3

De ID.3 is net als alle andere ID. modellen gebouwd op het MEB platform. Met 3 batterij-varianten is een actieradius tussen de 330 - 550 kilometer mogelijk. Daarnaast is de ID.3 leverbaar met een groot aantal assistentiesystemen, waaronder Front Assist met City Emergency Braking met Pedestrian Monitoring. Ook Lane Assist, Side Assist, Park Assist met achteruitrijcamera en Keyless Access zijn beschikbaar. Optioneel is een augmented reality head-up display leverbaar die informatie op de voorruit projecteert.

Actieradius en opladen

De ID.3 wordt leverbaar in drie batterijvarianten: 
» Basis | 45 kWh accu | 349 kilometer range
» Mid-range | 58 kWh accu | 426 kilometer range
» Long-range | 77 kWh | 553 kilometer range

De 58 kWh variant zal bij 100 kW laadvermogen in 30 minuten op te laden zijn tot een actieradius van 290 kilometer.

* WLTP actieradius, deze kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Wij regelen alles voor uw elektrische auto

Ervaar de Volkswagen ID.3

Onze actuele ID.3 acties

Over de Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is het eerste 100% elektrische model in de zogenaamde ID-Family welke Volkswagen in 2020 op de markt heeft gebracht. Alle huidige Volkswagen ID-Family-modellen worden gebouwd op het speciaal ontwikkelde MEB-platform. Dankzij dit platform kunnen de accu's in de vloer van de auto verwerkt worden om een zo optimaal mogelijke binnenruimte en actieradius te creëren voor de Volkswagen ID.3.

Actieradius Volkswagen ID.3

De actieradius van de Volkswagen ID.3 varieert van 349 kilometer tot 553 kilometer (WLTP).  De Volkswagen ID.3 1st introductiemodellen beschikken over een actieradius van 425 kilometer. 

Volkswagen ID.Family

De Volkswagen ID.3 is als eerste model in de ID.Family op de markt gebracht, en kort daarna is de ID.Family uitgebreid met de Volkswagen ID.4 welke eind 2020 voor het eerst op de markt is gekomen. Verdere uitbreidingen binnen de Volkswagen ID.Family staan op de planning, waarvan conceptmodellen als de Volkswagen ID.BUZZ, ID.CROZZ, ID.VIZZION, ID.SPACE VIZZION en de ID.ROOMZZ SUV voorbodes zijn voor wat komen gaat. 

Interesse in de ID.3?

Heeft u interesse in de ID.3? Of heeft u vragen? Neem dan via onderstaande knop contact op. Of bel 074-255 41 41.