Het opgefriste broertje van de touareg

In slechts vier jaar heeft de Volkswagen T-Cross wereldwijd een stevige positie veroverd in het compacte SUV-segment, met 1,2 miljoen exemplaren op de weg. Met een gemiddelde productie van 300.000 auto's per jaar is de T-Cross cruciaal geworden voor Volkswagen. De recente upgrade omvat een nieuw design, verrijkte standaarduitrusting en een hoogwaardig interieur. De vernieuwde T-Cross is vanaf vandaag te bestellen bij Huiskes-Kokkeler, met een uitgebreide standaarduitrusting beschikbaar vanaf €29.990. Ervaar de nieuwe standaard van comfort en luxe.

Bestel nu de geheel vernieuwde Volkswagen T-Cross bij Huiskes-Kokkeler al vanaf €29.990

t-cross29

De gemoderniseerde T-Cross

De vernieuwde T-Cross valt direct op door het gemoderniseerde front met standaard LED-verlichting en bij IQ.Light-modellen een doorlopende lichtstrip in de grille. Bij premium uitvoeringen biedt de achterste lichtstrip dynamische animaties. Het ruime interieur straalt luxe uit met zachte bekledingsmaterialen, terwijl de verhoogde trekhaak-kogeldruk (nu 75 kg) het mogelijk maakt om twee e-bikes te vervoeren. De vertrouwde voordelen, zoals de comfortabele instap en het uitstekende overzicht, blijven behouden. Ervaar de nieuwe standaard van comfort en functionaliteit met de verbeterde T-Cross.

t-cross15-2

De standaard luxe

De T-Cross komt in eerste instantie in twee uitvoeringen: de standaard T-Cross en de sportieve T-Cross R-Line. Standaard biedt de T-Cross al een royale dosis luxe, waaronder de digital cockpit, het Radio Composition multimediasysteem met 16 cm touchdisplay, App-Connect voor naadloze smartphone-integratie, Climatic airconditioning, parkeersensoren achter en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals Lane- en Front Assist.

t-cross17

T-Cross R-Line

Daarnaast is de T-Cross ook leverbaar als sportieve R-Line-uitvoering, met onder andere 18 inch lichtmetalen velgen en sport-comfortstoelen. Die sportieve features combineert hij met onder meer automatische Climatic airconditioning (2 zones), Park Distance Control en sfeerverlichting in het interieur

Standaard turbotechnologie

Qua aandrijving biedt de T-Cross keuze uit drie vermogensversies: een 1.0 TSI driecilinder met 70 kW/95 pk of 85 kW/115 pk, en een krachtige 1.5 TSI viercilinder met 110 kW/150 pk. Alle modellen zijn uitgerust met efficiënte turbotechnologie. De 1.5 TSI biedt extra brandstofefficiëntie dankzij cilinderuitschakeling en wordt standaard geleverd met een automatische zeventraps DSG-transmissie.

Meer waarde, scherpe prijzen en uitgebreide uitrusting

Dankzij zeer competitieve prijzen en een uitgebreide standaarduitrusting biedt de vernieuwde T-Cross aanzienlijk meer waar voor zijn geld dan zijn voorganger. De prijzen beginnen bij €29.990* voor de T-Cross 1.0 TSI (70 kW/95 pk), terwijl de T-Cross R-Line (81 kW/115 pk) beschikbaar is vanaf €38.390*.

In een later stadium wordt het gamma verder uitgebreid met de T-Cross Life en het topmodel, de T-Cross R-Line Business. Die laatste beschikt naast alle genoemde features ook over IQ.Light Matrix LED-verlichting met de doorlopende lichtstrip in de grille, de Digital Cockpit Pro (26 cm highres display), het multimediasysteem Discover Media met 20,3 cm touch display, draadloze oplaadmogelijkheid voor smartphones en een alarmsysteem.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht gelden per 1 januari 2024 en zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.