Kopen incl. BTW

€ 29.490,-

Private leasen p/m v.a.

€ 469,-

De T-Cross: compacte buitenmaten, opvallend design, veel ruimte en personaliseringsmogelijkheden.

De Volkswagen T-Cross is de vijfde SUV van Volkswagen. Met de T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace en de Touareg als voorgangers, is de T-Cross de kleinste SUV van Volkswagen. De T-cross is een city-SUV die zich ook buiten de stad op zijn gemak zal voelen. Met de nieuwste assistentiesystemen is de T-Cross één van de veiligste auto's in zijn klasse. De Volkswagen T-Cross is er in verschillende aantrekkelijke uitvoeringen. En uiteraard kunt u de Volkswagen T-Cross tegen een scherp tarief private leasen.

Het beste is om de T-Cross zelf te ervaren. Vraag uw Volkswagen T-Cross proefrit aan, of bekijk direct onze actuele Volkswagen T-Cross voorraad hieronder. 

Ervaar de T-Cross

Standaard veilig en comfortabel

De T-Cross wordt geleverd met de volgende standaard opties:

  • LED dagrijverlichting en achterlichten
  • Side Assist en Pre Crash
  • Lane Assist
  • Front Assist incl. City Emergency Braking
  • Hill Hold
  • E-Call noodoproepsysteem

Meer interessante opties voor de T-Cross

Naast de rijke standaarduitrusting kunt u de T-Cross nog verder naar wens samenstellen. Denk aan het digitale instrumentenpaneel 'Active Info Display', Adaptive Cruise Control of een achteruitrijcamera. Meer info over de mogelijkheden? Download de brochure. 

Onze T-Cross voorraad

Beschikbare uitvoeringen

Volkswagen T-Cross R-Line (21)

Volkswagen T-Cross Private Lease

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor private lease. Zo rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe Volkswagen T-Cross. Kies voor zekerheid met het Private Lease Keurmerk. Weten of dit interessant voor u is? 

Volkswagen T-Cross (6)

Brochure & prijslijst Volkswagen T-Cross

Onze actuele T-Cross acties

Over de Volkswagen T-Cross

De Volkswagen T-Cross is als vervanger van de Volkswagen Taigun concept op de markt gezet. De Taigun was een op de Volkswagen up! gebaseerde compacte SUV, welke uiteindelijk nooit op de markt is gekomen omdat uit onderzoek bleek dat hij als te klein werd ervaren. Een SUV met het formaat van een Polo in plaats van een up! werd geïntroduceerd: de Volkswagen T-Cross. De Volkswagen T-Cross is sinds 2018 op de markt en is een zeer geliefde compacte SUV, mede dankzij zijn sportieve en stoere uiterlijk.