Kopen incl. BTW

€ 30.540,-

Private leasen p/m v.a.

€ 469,-

De Volkswagen T-Cross: compact, opvallend, ruimtelijk en veel meer.

De Volkswagen T-Cross is de vijfde SUV van Volkswagen. Met de T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace en de Touareg als voorgangers, is de T-Cross de kleinste SUV van Volkswagen. De Volkswagen T-Cross is een city-SUV die zich ook buiten de stad op zijn gemak voelt. Met de nieuwste assistentiesystemen is de T-Cross één van de veiligste auto's in zijn klasse. De Volkswagen T-Cross is er in verschillende aantrekkelijke uitvoeringen, die u naar eigen smaak kunt samenstellen. En uiteraard kunt u de Volkswagen T-Cross tegen een scherp tarief private leasen.

Ervaar de T-Cross zelf en vraag uw proefrit aan, of bekijk direct onze actuele Volkswagen T-Cross voorraad

Onze actuele T-Cross acties

Alle beschikbare uitvoeringen op de T-Cross

Onze T-Cross voorraad

De Volkswagen T-Cross van binnen

Standaard veilig en comfortabel

De T-Cross heeft veel veiligheidssystemen waardoor rijden nog comfortabeler wordt, zoals met:

  • LED dagrijverlichting en achterlichten
  • Side Assist en Pre Crash
  • Lane Assist
  • Front Assist incl. City Emergency Braking
  • Hill Hold
  • E-Call noodoproepsysteem
  • Achteruitrijcamera 
  • Adaptive Cruise Control

Stoer én functioneel

De T-Cross staat bekend om een sterk een veelzijdig karakter. Verschillende design opties geven u de kans om helemaal uzelf te zijn en uniek te blijven. Wilt u een extra stoer design? Dan kunt u kiezen voor de R-Line, zelfs met 18 inch velgen!

Daarnaast is hij ontworpen voor alle situaties, zodat u ruimte heeft voor bagage (455 liter) én veel beenruimte overhoudt. Daarnaast heeft de Volkswagen T-Cross vier USB-aansluitingen en is draadloos opladen mogelijk. Als kers op de taart is er ook nog een Beats-audiosysteem aanwezig voor maximale geluidskwaliteit.

Volkswagen T-Cross Private Lease

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor private lease. Zo rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe Volkswagen T-Cross. Kies voor zekerheid met het Private Lease Keurmerk. Weten of dit interessant voor u is? 

Volkswagen T-Cross Zakelijke Lease

Voor zakelijke lease van de Volkswagen T-Cross bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij hebben altijd wel een interessante Volkswagen T-Cross zakelijke lease actie of scherp geprijsde nieuwe Volkswagen T-Cross'. Weten of er wat voor u tussenzit? Bekijk snel ons zakelijke lease aanbod voor de Volkswagen T-Cross!

Web Ready PNG-Your_Way_IG

Brochure & prijslijst Volkswagen T-Cross

Over de Volkswagen T-Cross

De Volkswagen T-Cross is als vervanger van de Volkswagen Taigun concept op de markt gezet. De Taigun was een op de Volkswagen up! gebaseerde compacte SUV, welke uiteindelijk nooit op de markt is gekomen omdat uit onderzoek bleek dat hij als te klein werd ervaren. Een SUV met het formaat van een Polo in plaats van een up! werd geïntroduceerd: de Volkswagen T-Cross. De Volkswagen T-Cross is sinds 2018 op de markt en is een zeer geliefde compacte SUV, mede dankzij zijn sportieve en stoere uiterlijk.