Wegens groot succes van de ID.3 breidt Volkswagen nu ook uit met nieuwe uitvoeringen en een vernieuwend accupakket. U heeft de keuzemogelijkheid uit zeven verschillende uitvoeringen, drie motorvermogens en twee accupakketten, waardoor er voor iedereen een geschikte ID.3 uitvoering is. Door deze uitbreiding rijdt u al vanaf €32.190 een Volkswagen ID.3.

De combinatie van de nieuwe 45 kWh accu en de 110 kW/150 pk sterke elektromotor is Volkswagen in staat klanten tevreden te stellen voor wie een reikwijdte van 350 kilometer voldoende is. Dit is niet de enige vernieuwende uitvoering. Later dit jaar introduceert Volkswagen wederom een uitvoering met een kleinere actieradius.

De nieuwe basisversie van de ID.3 met Adaptive Cruise Control, Lane Assist, automatische airconditioning (Climatronic), navigatie ‘Discover Pro’ inclusief streaming & internet, vóór en achter, LED-koplampen en een 25,4 cm groot kleuren touchscreen is nu verkrijgbaar vanaf € 32.190. Het Multimedia Pakket en Comfort Pakket is beschikbaar in de nog completere ID.3 City. 

volkswagenid.3plus

58 kWh uitvoeringen

Naast het kleinere (45 kWh) accupakket, zijn er ook de bekende ID.3's met het 58 kWh accupakket: de Life, Business, Tech en Max uitvoering. De ID.3 Life heeft dezelfde opties als de basisversie, en bevat daarbij nog eens het Comfort Pakket. De ID.3 Business bevat meer opties voor zakelijke klanten en de ID.3 Tech bevat hoge technologische opties, zoals een Head-Up Display met 'Augmented Reality'. Bovendien hebben wij ook nog de ID.3, die simpel gezegd alles bevat. De laatste twee uitvoeringen beschikken over de sterkste elektromotor van 150 kW/204 pk. 

Makkelijk te vormen

U kunt uw eigen, unieke ID.3 zelf in vier stappen gemakkelijk samenstellen. Stap één is het kiezen van het accupakket en de uitvoering. De ID.3, City en Style beschikken over dezelfde 45 kWh accu en een 110 kW/150 pk elektromotor. Ook is er nog een Pro accupakket beschikbaar voor een actieradius van 425 km (58 kWh). Dit accupakket is wordt geleverd in combinatie met een 107 kW/145 pk sterke elektromotor. Dit pakket is er voor de ID.3 Life en Business of met 150 kW/204 pk elektromotor voor de ID.3 Life, Business, Tech en Max. 

volkswagenid.3plusmoonstonegrey3

Interieur en exterieur

De tweede stap is het kiezen van uw gewenste interieur. U heeft keuze uit drie interieurkleuren bij de ID.3 Style, Business en Tech. Ook is er een optie om de Style, Business en Tech uitvoeringen te laten beschikken over de Ergo-Active stoelen. Dit zijn elektrisch verstelbare stoelen met een massagefunctie die standaard is uitgerust op de ID.3 Max. Ook het exterieur is natuurlijk aan te passen naar uw wens. Dit kan met de gewenste kleur, een van de exterieurpakketten en speciale velgen. Hierna maakt u een keuze uit vele extra's die u aan de auto kunt toevoegen. U kunt hierbij denken aan een trekhaak of warmtepomp.