Pro Business uitvoering

De toekomst van elektrische luxe, de Volkswagen ID.7 Pro Business, is nu bij ons te bestellen met een 210 kW/286 pk krachtige elektromotor, een royale 77 kWh accu én een complete uitrusting die aan al uw wensen voldoet. Bestel de ID.7 Pro Business nu vanaf slechts € 63.990* en rijd nog dit jaar met de allernieuwste technologieën weg uit onze showroom in deze gloednieuwe revolutie van het elektrische rijden!

volkwagenid2

Lat hoger gelegd

De nieuwe Volkswagen ID.7 is dé belichaming van luxe en prestaties binnen de ID.-familie. Met een hypermodern gestroomlijnd design (Cw: 0,23) en royale afmetingen biedt hij ongeëvenaarde ruimte en comfort. Dankzij zijn geavanceerde onderstel en slimme aircosysteem met elektronisch aangestuurde ventilatieopeningen, en de nieuwe generatie ergo-Active stoelen met elektrische verstelling en luxe massage- en klimaatfuncties, geniet u van het hoogste niveau van rijcomfort. Ervaar de premium afwerking en geniet van ongeëvenaarde luxe, rust en comfort in de ID.7.

volkwagenid4

Innovatief tot in detail

Ontdek nu het revolutionaire ID.7-dashboard met zijn compacte digitale instrumentencluster, die nu standaard uitgerust is met een augmented reality head-up display, waardoor u de wereld om u heen kunt verrijken met virtuele informatie. Volkswagen heeft goed geluisterd naar de feedback van de eerste generatie ID. modellen, want het nieuwe 15-inch aanraakscherm van het infotainmentsysteem is nu sneller en intuïtiever dan ooit. Navigeer moeiteloos met de nieuwe menustructuur en altijd zichtbare sneltoetsen, of gebruik de slimme IDA stemassistent voor handsfree bediening. Beleef de toekomst van autorijden met de ID.7!

volkwagenid6

Start met de ID.7 Pro Business

De eerste uitvoering die beschikbaar is, is de ID.7 Pro Business. Met een indrukwekkende 210 kW/286 pk sterke elektromotor en een 77 kWh accupakket met geavanceerde water-/oliekoeling, biedt de ID.7 Pro Business een ongeëvenaarde rijervaring. Geniet van een maximale WLTP-gecertificeerde range van 599 km** en profiteer van megasnel opladen met 175 kW gelijkstroom, waardoor uw accu binnen slechts 28 minuten weer 80% is opgeladen. En alsof dat nog niet genoeg is, kan de ID.7 Pro Business ook aanhangers tot 1.000 kg trekken. Wacht niet langer en haal nog dit jaar het beste in elektrisch autorijden in huis!

volkwagenid3

Alle luxe inbegrepen

Met de nieuwe Volkswagen ID.7 Pro Business bent u voorzien van luxe en hightech innovatie. Met zijn IQ. Light LED Matrix-verlichting en iconische doorlopende lichtstrip tussen de koplampen, heeft hij een ongekend verfijnde uitstraling. De indrukwekkende 20 inch lichtmetalen Montreal-velgen voegen een vleugje elegantie toe. Stap moeiteloos in met het Keyless Access-systeem en ervaar het luxe interieur, compleet met het ultramoderne Navigatie 'Discover Pro', een ruim 38,1 cm touch screen, augmented reality head-up display en een prachtig 8+1 luidsprekersysteem. De ergo-Active voorstoelen, bekleed met luxueus Art-Velours, zijn elektrisch verstelbaar en verwarmd voor maximaal comfort.

volkwagenid7

Alles onder controle

Blijf in controle met de automatische Climatronic airconditioning met drie klimaatzones en verlies nooit het overzicht dankzij de Area View met 360-graden-camera en Travel Assist met Adaptive Cruise Control voor gedeeltelijk geautomatiseerd rijden. Maak de ID.7 helemaal van u met het optionele 'smart glass' panoramadak, dat met een druk op de knop of stemopdracht van transparant naar verduisterd kan worden geschakeld. Voeg extra finesse toe met Dynamic Chassis Control en geniet van een topklasse geluidservaring met het Harman Kardon audiosysteem.

Uw ID.7 Pro Business, uw stijl, uw rijervaring.

Nu te bestellen en nog dit jaar rijden

De gloednieuwe ID.7 Pro Business is nu bestelbaar bij Huiskes-Kokkeler! Vanaf slechts € 63.990* rijdt u in stijl de toekomst tegemoet. De eerste ID.7-modellen worden eind dit jaar verwacht in Nederland. Daarbij komt nog dat Volkswagen het ID.7-gamma snel uitbreidt, met de krachtige ID.7 Pro S, die een indrukwekkende verwachte range heeft van circa 700 kilometer**.

Bij de nieuwe ID.7 geniet u van zorgeloos rijden, want we bieden tot wel 7 jaar onderhoud en 8 jaar fabrieksgarantie (of maximaal 160.000 km) op de hoogvoltaccu. En voor extra gemoedsrust is er gratis 24-uurs pechhulp binnen Europa. Met ons uitgebreide servicenetwerk bent u binnen 3 uur weer op weg, zelfs bij een onverwachte lekke band. Dus waar wacht u nog op? Stap in de toekomst met de nieuwe ID.7!

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.