Vernieuwde versie van de ID. Buzz

Binnenkort staat de langverwachte, vernieuwde versie van de Volkswagen ID. Buzz voor de deur. Dit elektrische icoon van Volkswagen ondergaat een opwindende upgrade met de geavanceerde aandrijftechnologie van de ID.7, het elektrische vlaggenschip uit Wolfsburg. Voor de komst van deze vernieuwingen introduceert Volkswagen de ID. Buzz Pro Advantage, direct leverbaar uit voorraad vanaf €57.490*.

Vernieuwde personenversie

Sinds zijn lancering eind vorig jaar is de Volkswagen ID. Buzz een groot succes, vooral in Nederland, waar de ID. Buzz Cargo al geruime tijd de marktleider is in elektrische bedrijfswagens. Begin volgend jaar wordt de personenversie met lange wielbasis geïntroduceerd, met keuze uit 5, 6 of 7 zitplaatsen en een krachtige aandrijflijn van 201 kW (286 pk) uit de ID.7, inclusief een grotere actieradius. Bovendien biedt de lange versie optioneel een grotere 86 kWh accupakket. Volkswagen Nederland maakt het extra aantrekkelijk door tijdelijk de rijk uitgeruste Pro Advantage-versie aan te bieden met € 10.000 klantvoordeel, maar alleen beschikbaar zolang de voorraad strekt, tot het einde van dit jaar. De korte variant van de ID. Buzz blijft ook volgend jaar beschikbaar, met alle nieuwe modellen naar verwachting beschikbaar voor bestelling in het vroege voorjaar van 2024.

Ruimer en completer dan ooit

Ten opzichte van de reguliere ID. Buzz is de ID. Buzz met lange wielbasis 25 centimeter gegroeid naar 4,96 meter en een heeft het een wielbasis van 3.24 wat ook een groei betekend van 25 centimeter. De hoogte en breedte zijn ongewijzigd gebleven. De nieuwe ID. Buzz met lange wielbasis biedt extra ruimte, met bredere schuifdeuren (+19,2 cm) en 5,8 cm extra tussenruimte tussen de C-stijlen en achterwielen. Deze uitvoering is beschikbaar als vijfzitter (2/3 met verstelbare achterbank), zeszitter (2/2/2 met individuele stoelen op de tweede rij) en zevenzitter (2/3/2 met neerklapbare en uitneembare achterste stoelen). Het maximale laadvolume is een indrukwekkende 2.469 liter, met 1.340 liter in de vijfzits configuratie en zelfs nog 306 liter beschikbaar met zeven zitplaatsen in gebruik.

Voordeel op de huidige ID. Buzz

Vanaf het voorjaar van 2024 rolt de vernieuwde langere versie van de ID. Buzz van de band in het Duitse Hannover. De prijzen en verdere specificaties zullen binnenkort worden onthuld in aanloop naar de marktintroductie. Maar voor degenen die niet kunnen wachten, heeft Volkswagen nu aantrekkelijke Pro Advantage-voorraadmodellen op basis van de huidige ID. Buzz geïntroduceerd. Deze uitvoering is zeer compleet en is beschikbaar vanaf slechts € 57.490*. Een extra voordeel is dat de Advantage-modellen direct uit voorraad leverbaar zijn.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

De ID. Buzz voorraad