Nu nog in aanmerking voor subsidie!

De revolutionaire vernieuwde Volkswagen ID.3 is strakker, gebruiksvriendelijker en veiliger dan ooit tevoren. Stap in en voel u direct thuis in het verfijnde en hoogwaardige interieur. De ID.3 is verkrijgbaar als Pro Business-model, met prijzen vanaf € 44.990*. Maar er is nog meer goed nieuws! Door te kiezen voor de vernieuwde ID.3 komt u óók nog in aanmerking voor € 2.950 aan SEPP-subsidie, waardoor elektrisch rijden nog aantrekkelijker wordt. . U kunt deze vernieuwde ID.3 nu bewonderen en ervaren bij Huiskes-Kokkeler in Hengelo en Doetinhem.

vernieuwdeid63

Verfijnd en duurzaam interieur

Het interieur van de ID.3 is verder verfijnd op basis van waardevolle feedback van klanten. Geniet van zachtere materialen op de deurpanelen en het dashboard. Het grote, vernieuwde (30,5 cm) infotainmentscherm draagt bij aan de luxe uitstraling. Dankzij nieuwe software, een intuïtieve menustructuur en verbeterde spraakbesturing is de bediening eenvoudiger én sneller dan ooit tevoren. Ervaar het gemak en de technologische vooruitgang van de vernieuwde ID.3.

vernieuwdeid51

Efficiënter gestroomlijnd

De ID.3 is de efficiëntie op zijn best. Met een beter gestroomlijnd ontwerp aan met name de voorkant, biedt deze elektrische auto nu nog betere mogelijkheden. De nieuwe ID.3 Pro Business (150 kW/204 pk) met een accupakket van 58 kWh heeft een indrukwekkende actieradius tot wel 427** kilometer. Kiest u voor de ID.3 Pro S/Pro S Business met een accupakket van 77 kWh, dan kunt u zelfs genieten van een rijbereik tot 559 kilometer**. Bovendien kunnen de Pro S-modellen opgeladen worden met 170 kW, wat betekent dat u in slechts 30 minuten kunt snelladen van 5% naar 80%. Maar ook de ID.3 Pro Business met 120 kW snellaadmogelijkheid is razendsnel, hij heeft slechts ongeveer 5 minuten extra nodig om van 5% naar 80% opgeladen te worden. Elektrisch rijden op topniveau!

vernieuwdeid30

Geautomatiseerd veilig

Met de innovatieve Travel Assist-functie krijgt autorijden een geheel nieuwe betekenis. Zodra je richting aangeeft en een snelheid van 90 km/u bereikt, neemt de ID.3 automatisch de controle over en wisselt moeiteloos van rijbaan, uiteraard alleen wanneer er voldoende ruimte is. Maar dat is nog niet alles! Deze slimme wagen staat in constante communicatie met andere voertuigen en de infrastructuur, waardoor het mogelijk is om snelle waarschuwingen te ontvangen, bijvoorbeeld voor ongevallen of stilstaande voertuigen. Ook kunt u met Park Assist Plus de kunst van het parkeren op specifieke plekken moeiteloos leren. Slechts één demonstratie en Park Assist Plus voert de volgende keer automatisch de parkeermanoeuvre uit. Kortom, de ID.3 maakt elektrisch rijden niet alleen efficiënt en milieuvriendelijk, maar ook spannend en vol nieuwe mogelijkheden!

vernieuwdeid95

ID.3 Pro Business: Klaar voor subsidie!

De ID.3 is de toekomst voor elektrisch rijden, met de Pro Business biedt de ID.3 een krachtige elektrische motor van 150 kW/204 pk en een indrukwekkend accupakket van 58 kWh. Het mooiste is nog dat dankzij de SEPP-subsidie van € 2.950 deze auto al beschikbaar is vanaf slechts € 42.040*. De ID.3 Pro S Business tilt elektrisch rijden naar een hoger niveau. Met een accupakket van 77 kWh en een vermogen van 150 kW/204 pk, biedt deze auto een ongekende combinatie van luxe en prestaties. Standaard uitgerust met 19-inch lichtmetalen velgen, LED-verlichting, Ergo-active stoelen, Climatronic airconditioning en het innovatieve infotainmentsysteem Ready to Discover met een indrukwekkend 30,5 cm touchdisplay.

vernieuwdeid90

Vanaf € 44.990

Naast deze geweldige functies bieden beide modellen ook geavanceerde veiligheidssystemen, zoals Lane Assist, Adaptieve Cruise Control en parkeersensoren (voor en achter). Of u nu kiest voor de Pro Business of de Pro S Business, u krijgt een complete rijervaring die zowel veilig als ontspannen is.

  • De ID.3- uitvoeringen hebben de volgende prijzen:
  • ID.3 Pro Business (150 kW/204 pk; 58 kWh accu): € 44.990*
  • ID.3 Pro S (150 kW/204 pk; 77 kWh accu) € 47.990*
  • ID.3 Pro S Business (150 kW/204 pk; 77 kWh accu) € 49.990*

Een ID.3 naar eigen wens samenstellen kan hier.

vernieuwdeid62

Eén met de auto

Maak u klaar voor een opwindende ontdekkingsreis in de vernieuwde ID.3, waar innovatief elektrisch rijden tot leven komt. Ervaar de volgende evolutie van mobiliteit tijdens een uitgebreide proefrit. Stap in voor een indrukwekkend weggedrag en krachtige prestaties van de ID.3. U beleeft de ID.3 in een hoogwaardige interieurbeleving en intuïtieve bediening van alle (infotainment)functies. Met deze ID.3 kunt u genieten van uitgebreide fabrieksgaranties en tot wel 7 jaar onderhoud. Huiskes-Kokkeler staat klaar om u deze onmiskenbare beleving te bezorgen. Elektrisch rijden was nog nooit zo interessant als nu. Plan uw proefrit en ervaar hem bij ons in Hengelo en Doetinchem!

Toelichting

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.