Verlaagd in prijs

Dat de Volkswagen ID. Buzz goed ontvangen is in Nederland, is wel bekend. Daarom borduurt Volkswagen hier nu op verder met de introductie van de ID. Buzz Pro. De ID. Buzz was tot op heden verkrijgbaar in twee (introductie)versies: de 1ST auto en de 1ST max. Beide introductiemodellen verdwijnen nu en de Pro neemt in zijn eentje het stokje over. Het voordeel is daarbij dat de Pro een aanzienlijk stuk goedkoper is dan de 1ST-modellen. De nieuwe ID. Buzz Pro is al te verkrijgen vanaf € 67.490. Hiervoor krijgt u een elektrische bus die luxe is en naar eigen smaak is samen te stellen. Ook qua vermogen levert u niks in op de introductie modellen, hij is namelijk uitgevoerd met dezelfde 150 kW (204 pk) sterke elektromotor en zijn 77 kWh accupakket.

0cqyxowbpp55

Niet alleen een marketingstunt, ook gewoon praktisch

Met de introductie van de ID. Buzz gaf Volkswagen een knipoog naar het verleden, de tijd van de Volkswagen T1. De nieuwe ID. Buzz Pro heeft naast de iconische looks alles aan boord voor elektrische rijders. Binnenin de ID. Buzz is naast de vijf zitplaatsen, ook zeeën aan ruimte voor bagage. Met het 77 kWh accupakket kan in de meest gunstige omstandigheden een actieradius van maximaal 415 km behaald worden. Met de 170 kW snellaadmogelijkheid is het opladen van de accu van 5-80% in 30 minuten te doen.

Web Ready JPG-vwn_service-for-id_b2c_buzz_driving-motif-02

Pro voorziet in luxe

Dat Volkswagen een luxe uitstraling wil geven aan de ID. Buzz is goed terug te zien. Wanneer u naar de ID. Buzz kijkt, vallen meteen de 19 inch lichtmetalen velgen op, die samen met de hightech LED-koplampen een luxe uiterlijk geven aan de bus. Maar ook het interieur valt erg op, zo maakt de ID. Buzz elke rit een relaxte rit dankzij het ‘Ready to Discover’ multimediasysteem, App-Connect draadloze smartphone-integratie, parkeersensoren voor en achter, Lane Assist en Cruise Control afstandsregeling. Ook wordt er gezorgd voor een comfortabel klimaat tijdens de rit, doormiddel van automatische airconditioning met twee klimaatzones en standaard verwarming van stoelen, stuur en voorruit. Bovendien is er in het design ook gedacht aan de details, zoals de kunstlederen bekleding van het stuur en de ID. Buzz Box (handige, ruime en uitneembare middenconsole tussen de voorstoelen).

1920_id.buzzpro8

Stel hem naar eigen smaak samen

De ID. Buzz heeft een ruim aanbod aan personaliseringsmogelijkheden. Zo kunt u het interieur afstemmen op de exterieurtint. Daarnaast kunt u uw ID. Buzz samenstellen met allerlei optiepakketten zoals het aantrekkelijke design-, interieur-, multimedia, comfort- en assistentiepakketten. Bovendien kunt u altijd nog nieuwe features op afstand aanschaffen dankzij het nieuwe “over-the-air update” systeem.

id.buzzpro1

Gerust de weg op

Elke ID. Buzz wordt geleverd inclusief t/m 7 jaar onderhoud en 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu (of max. 160.000 km). Daarnaast hoeft u zich nooit zorgen te maken in geval van pech, u ontvangt namelijk gratis 24-uurs pechhulp binnen Europa bij aankoop van een nieuwe ID. Buzz. U kunt ook altijd terecht bij het uitgebreide dealernetwerk in Europa voor eventuele vragen of service omtrent uw nieuwe ID. Buzz.