Eind dit jaar te bestellen

Ervaar de nieuwe en verbeterde T-Cross, een compacte, ruime en praktische auto met een frisse uitstraling. Zowel van binnen als van buiten heeft de T-Cross nieuwe details gekregen die zelfverzekerdheid uitstralen. Geniet van de standaard LED lichtunits aan de voor- en achterzijde, die de auto een moderne uitstraling geven. Stap in een luxueus interieur met nieuwe, zachte bekledingsmaterialen en de nieuwste generatie infotainmentsystemen. Daarnaast biedt de T-Cross ook geavanceerde rijassistentie, met standaard Travel Assist in de Life-uitvoering. Bestel eind dit jaar al uw vernieuwde T-Cross en rijd hem in het voorjaar van 2024!

t-cross12-2

LED-matrix nu ook standaard leverbaar

De T-Cross van Volkswagen is een absolute hit in Nederland, met meer dan 12.000 verkochte exemplaren sinds de lancering in 2019. Kopers zijn lovend over de comfortabele hoge zit, de verrassend ruime binnenruimte en de rijervaring die doet denken aan een grotere klasse. De vernieuwde T-Cross behoudt zijn stoere en sportieve uitstraling, maar heeft ook een frisse nieuwe look. Het herontworpen front speelt hierbij een belangrijke rol. Zelfs in de basisuitvoering zijn LED-koplampen nu standaard en voor het eerst is de T-Cross ook verkrijgbaar met IQ Light Matrix LED-verlichting. Deze innoverende technologie laat u met grootlicht rijden zonder tegemoetkomende weggebruikers te verblinden. De kenmerkende doorlopende lichtstrip in de grille is ook inbegrepen bij IQ Light. Daarnaast zijn de achterlichten voortaan altijd voorzien van LED-technologie. Bij de luxere uitvoeringen zijn de achterlichten zelfs optisch met elkaar verbonden, waardoor dynamische animaties mogelijk zijn.

t-cross2-3

Unieke looks

Ook het exterieur van de T-Cross is verder verfijnd! Huiskes-Kokkeler biedt u unieke functies die zeker in het oog zullen springen. Geniet van elektrisch inklapbare buitenspiegels met lichtprojectie, die een extra vleugje elegantie toevoegen. Bovendien heeft elke T-Cross zijn eigen unieke uitstraling. Het basismodel springt eruit met een stoere matzwarte B-stijl, terwijl de Life-uitvoering standaard is uitgerust met een glanzende zwarte B-stijl. Als u kiest voor de R-Line, worden de dakrails uitgevoerd in schitterend edelstaal. Met de toevoeging van nieuwe kleuropties, waaronder het opvallende Grape Yellow en diverse nieuwe velgen, straalt de T-Cross een ongeëvenaarde robuustheid uit.

t-cross22

Compact, maar ruim

De T-Cross is de compacte meester van ruimte bij Volkswagen. Met een wielbasis van 2,55 meter biedt deze opvallende SUV verrassend veel binnenruimte. Geniet van moeiteloos instappen, een comfortabel verhoogde zitpositie en een uitstekend zicht op de weg. Stap in een interieur dat gedrapeerd is in zacht, hoogwaardig materiaal en deurpanelen die ook zijn afgewerkt met luxe stoffen. Elke uitvoering heeft bovendien unieke accenten om aan al uw wensen te voldoen.

t-cross15-2

Digital Cockpit standaard

Ontdek de Volkswagen T-Cross met zijn geavanceerde technologieën. Elke uitvoering is uitgerust met een Digital Cockpit van 20,3 cm groot waar alles duidelijk op weergegeven wordt. Het infotainmentsysteem van de T-Cross is ook vernieuwd met de nieuwste technologieën. De basisuitvoering en de Life zijn voorzien van het Radio Composition-systeem met een centraal geplaatst touchdisplay van 16,5 cm. Kiest u voor de T-Cross R-Line, dan heeft u standaard het Ready 2 Discover-systeem met een 20,3 cm touchdisplay, draadloze smartphone-integratie via 'App-Connect' en toegang tot de We Connect Plus digitale diensten. Voor een ultieme rijervaring heeft u optioneel nog het Discover Pro-systeem met navigatie en een nóg groter touchdisplay van 23,4 cm. Dit geavanceerde systeem reageert op zowel handbewegingen, als spraak. De T-Cross is klaar voor de toekomst van autorijden.

t-cross7-2

Ontspannen en veilig de weg op

De ultieme rijervaring doet u op met de vernieuwde T-Cross bij Huiskes-Kokkeler. Met standaard Travel Assist vanaf de Life-uitvoering geniet u van een ontspannen en veilige rit. Dit geavanceerde assistentiesysteem fungeert als je slimme bijrijder, die automatisch helpt bij het sturen, optrekken, remmen en afstand houden. U hoeft alleen uw handen aan het stuur te houden en de T-Cross doet de rest. Verder biedt de T-Cross keuze uit verschillende krachtige motoren. De bekende 1.0 TSI turbo-benzinemotor (70 kW/95 pk) met handgeschakelde versnellingsbak, de 1.0 TSI turbo-benzinemotor (84 kW/115 pk) met handgeschakelde of automatische zeventraps DSG-transmissie zijn vanzelfsprekend. Ook kunt u kiezen voor de sterke en soepele 1.5 TSI (110 kW/150 pk) met standaard DSG-automaat. Komend jaar staat uw perfecte T-Cross bij ons klaar.

t-cross29

Typisch Volkswagen

Ontdek de opwindende vernieuwde T-Cross bij Huiskes-Kokkeler! Geniet van 4 jaar garantie, een gunstige restwaarde en een hoogwaardig servicenetwerk. Vanaf november is deze compacte SUV van Volkswagen beschikbaar om te bestellen, met levering in het tweede kwartaal van 2024. Prijzen en specificaties worden binnenkort bekendgemaakt.

Maar waarom wachten? U kunt ook nu profiteren van geweldige voordelen op de huidige T-Cross! Ontvang een voorraadvoordeel van € 2.000 én een inruilpremie van € 2.000, zolang de voorraad strekt. Dat is een totaal voordeel van wel € 4.000. En het beste van alles: de huidige generatie T-Cross is direct leverbaar, zodat u snel de weg op kunt. Mis deze kans niet!