Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is met veertien vestigingen in Hengelo, Doetinchem, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Aalten dé mobiliteitspartner van Oost-Nederland. Huiskes-Kokkeler is de grootste dealer in Volkswagen personenauto’s, Volkswagen bedrijfswagens, Audi, SEAT en Škoda in Twente en Achterhoek.

Tevens hebben wij onze schadeafdeling (Huiskes-Kokkeler Schade), waar vier bedrijven bij aangesloten zijn: HK Autoschade in Almelo, Hanterink Autoschade in Enschede, Siebelink Autoschade in Doetinchem en Autoschade Albert Kip in Oldenzaal. Wij beschikken daarnaast over een leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), een eigen verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur) en zijn wij gespecialiseerd in styling en inrichten van uw bedrijfswagen (Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens).

Met ons uitgebreide mobiliteitsaanbod kunnen zowel zakelijke, als particuliere klanten gebruik maken van verschillende mogelijkheden op het gebied van laden, leasing en (elektrisch aangedreven) tweewielers. Denk aan bijvoorbeeld Shuttel of Lease a Bike.

Huiskes-Kokkeler - Onze merkwaarden
Play

Huiskes-Kokkeler - Onze merkwaarden

Medewerkerstevredenheid

Huiskes-Kokkeler is een bedrijf wat haar medewerkers beschouwt als de belangrijkste factor voor succes. Huiskes-Kokkeler biedt de medewerkers uitdagend werk in een prachtige commerciële en technische omgeving. Een medewerkerstevredenheidsonderzoek bleek dit te bevestigen.

Vestigingen

Huiskes-Kokkeler heeft veertien vestigingen, verdeeld over Hengelo, Doetinchem, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Aalten. Hiermee zijn wij dé mobiliteitspartner van Oost-Nederland en tevens de grootste dealer in personenauto’s en bedrijfswagens in Twente en Achterhoek.

Kernwaarden

Huiskes-Kokkeler staat voor aandacht voor de klant en ons aanbod. Daarnaast zijn wij gedreven door ambitie, wij kijken doelgericht naar de toekomst en lopen graag voorop. Dit alles doen wij met allure, om onze klanten elke dag weer de beste ervaring en kwaliteit te geven met klasse en vriendelijkheid. Wij zoeken altijd naar de perfecte oplossing en bieden alternatieven. Dat is wat ons uniek en authentiek maakt op het gebied van mobiliteit.

Huiskes-Kokkeler. Aandacht. Ambitie. Allure.

BREEAM certificering

Onze SEAT en Škoda showrooms in Doetinchem zijn gemoderniseerd. Naast de architectonische eisen van onze fabrikanten, hebben we ingezet op duurzaamheid in alle fasen van het bouwproces en erna. Daarmee komt het gehele pand in aanmerking voor een BREEAM-NL certificering (keurmerk voor duurzaamheidsprestaties). Lees hier ons volledige BREEAM rapport voor meer details!