Shuttel: Altijd een passende mobiliteitsoplossing

Met Shuttel reist u onbezorgd van A naar B met een vervoersmiddel naar keuze. Shuttel heeft het grootste aanbod van Nederland voor de zakelijke reizigers en voor woon-werkverkeer van werknemers. Ook zijn er mogelijkheden om met de Shuttel mobiliteitskaart / app te reizen. Er zijn verschillende vervoersmiddelen die u kunt koppelen aan uw Shuttel-account, zoals eigen vervoersmiddelen, openbaar vervoer en deelvervoer (scooters, fietsen en auto's). Daarnaast biedt Shuttel tank/laadoplossingen voor alle werknemers binnen uw bedrijf!

Wie is Shuttel?

  • Shuttel is de grootste mobiliteitskaarten aanbieder met meer dan 170.000 dagelijkse zakelijke gebruikers 
  • Eén geïntegreerde mobiliteitsoplossing voor uw zakelijke mobiliteitsbeleid
  • Best beoordeelde app voor zakelijke mobiliteit van Nederland

Let op: Per 1 januari 2024 geldt een verplichte CO2-rapportage voor woon-werk en zakelijke ritten. Met Shuttel wordt elke rit makkelijk en persoonlijk geregistreerd. Lees hieronder meer.

Verplichte CO2-rapportage vanaf 2024

Voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers wordt het vanaf 1 januari 2024 verplicht om zakelijke en woon/werk gerelateerde ritten van medewerkers te registreren om inzicht te krijgen in de hoeveelheid CO2-uitstoot die voortkomt uit zakelijke mobiliteit. Dit zorgt voor administratieve uitdagingen. Lees de whitepaper hieronder en lees stap voor stap wat u kunt doen om aan deze nieuwe verplichte CO2-rapportage te voldoen.

Laadoplossingen

In samenwerking met ons eigen E-energie label bieden wij u laadoplossingen door middel van tank/laadpassen of laaddruppels die geschikt zijn voor ruim 50.000 laadpunten en 6.000 tankstation in Nederland, België en Luxemburg.

Ieder bedrijf verschilt van de ander en heeft andere mobiliteitsbehoeftes. Of uw organisatie nu bezig is met duurzaamheid, hybride werken, flexibiliteit, kosten of juist met vitaliteit. Met Shuttel stimuleert u uw medewerkers om schoner, anders of minder te reizen, en ben je met en complete mobiliteitsoplossing klaar voor de toekomst. Alle gemaakte laad- en tankkosten die u thuis, op kantoor of onderweg maakt, worden met Shuttel inzichtelijk gemaakt in één maandelijks bestand.