Navigatie update voor uw SEAT

Het wegennet verandert continu, zowel in Nederland als in het buitenland. Houdt daarom uw SEAT navigatie up-to-date om altijd zeker te zijn van de juiste route! Kies hieronder de juiste update voor uw navigatiesysteem. 

SEAT Portable System (Mii en Ibiza)

Dit mobiele navigatiesysteem wijst u moeiteloos de weg en speelt muziek af vanaf uw telefoon.

SEAT Mapcare (Arona, Ibiza vanaf 2017, Leon)

Heeft uw SEAT een van de volgende meeruitvoeringscodes: 7RE (Ibiza/Arona), PM4 of PM6? Dan maakt u gebruik van MapCare, dat betekent dat u de eerste 3 jaar (vanaf productiedatum auto) kosteloos online kunt updaten. Is uw SEAT gebouwd ná week 36 van 2018, dan heet u lifetime MapCare updates!

Is uw laatste update al meer dan 3 jaar geleden?

Dan kunt u helaas de update niet meer zelf downloaden, maar wel in de webshop bestellen. Schaf een nieuwe SD-kaart aan in onze webshop om uw navigatiesysteem weer up to date te brengen. Maak altijd een backup van de huidige SD-kaart, zodat u zeker weet dat u niet zonder kaartdata komt te zitten.

Liever de SEAT navigatie update door ons laten uitvoeren?

Komt u er niet uit of heeft u liever dat wij het voor u regelen? Plan dan nu uw afspraak in via onze online planner. De navigatie update kost € 25, bovenop de kosten voor het kaartmateriaal zelf. We helpen u graag verder.