Kopen incl. BTW

€ 50.671,-

Private leasen p/m v.a.

€ 846,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 773,-

Financieren p/m v.a.

€ 487,-

De Audi A4 Limousine

Met een Audi A4 Limousine maakt u op iedereen flinke indruk. De A4 Limousine straalt zakelijkheid uit, is bijzonder stijlvol, heeft klasse en luxe, en biedt sportiviteit aan de bestuurder. Het ruime en smetteloze interieur is een ware oase van luxe voor de bestuurder en de passagiers. Het interieur is ergonomisch, boordevol met luxe en creëert een speciale sfeer door middel van de instelbare kleurprofielen. 

De Audi A4 Limousine is net als de A4 Avant standaard voorzien van een S-tronic automaat. Daarnaast wordt dankzij het lijnenspel van de A4 Limousine het sportieve karakter sterk benadrukt. Gecombineerd met de mooie lijnen in het interieur, mede dankzij de doorlopende ventilatieroosters, biedt de A4 Limousine daarnaast ook een luxe uitstraling & uitrusting die u van Audi gewend bent. Lees hieronder meer over de Audi A4 Limousine of bekijk direct onze actuele voorraad. 

Geen Audi A4 uit voorraad die aan uw wensen voldoet? Wij stellen graag met u uw Audi A4 Limousine samen. 

Ervaar de Audi A4 Limousine

Audi A4 Limousine voorraad

De Audi A4 Pro Line is standaard zeer rijk uitgerust:

  • 16" lichtmetalen velgen "5-arm" design
  • Volautomatische 3 zone airconditioning
  • 3 spaaks multifunctioneel stuurwiel leder
  • Decoratielijsten, diamantlak zilvergrijs
  • Audi smartphone interface
  • Audi pre sense city

Overige uitvoeringen van de A4 Limousine

Over de Audi A4

De Audi A4 Limousine is in 1994 gepresenteerd als de opvolger van de Audi 80 welke vanaf 1972 tot en met 1994 geproduceerd is als sedan, stationwagon (Avant) en later ook als coupé en cabriolet op de markt verscheen. De Audi A4 Limousine is de opvolger van de sedan-versie van de Audi 80. 

Kijkend naar de generaties welke de Audi A4 inmiddels doorlopen heeft, is in elk van de inmiddels 5 generaties de Audi A4 Limousine aanwezig in het model-programma van de A4. Ook de Avant is in elke generatie aanwezig, maar is echter iets later op de markt gekomen dan de Audi A4 Limousine (1996).  De Audi A4 heeft gedurende die 5 generaties ook al meerdere facelifts ondergaan. 

De sportieve Audi S4 kwam ook in 1997 op de markt en was voorzien van een 2,7 liter V6 turbomotor welke 265pk leverde voor Limousine en de Avant uitvoering. In 1999 kwam de Audi RS4 op de markt met 380 pk vermogen. De S4 en RS4 modellen zijn samen met de in 2009 geïntroduceerde Audi A4 allroad quattro het uitgebreide model-aanbod van de Audi A4 gaan vormen, welke niet snel meer zullen verdwijnen.