Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is de compacte, elektrische vierdeurs SUV van Audi. Hij beschikt over twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 225 kW/306 pk. Dankzij quattro vierwielaandrijving duurt de acceleratie slechts 6,3 seconden. Met een batterijcapaciteit van 82 kWh is een actieradius van ruim 450 km (WLTP) mogelijk. De Audi Q4 e-tron verwachten we medio 2021 te kunnen leveren, de pre-booking start in het eerste kwartaal. Tot die tijd houden we u graag op de hoogte! 

Herkenbaar e-tron

De Q4 e-tron laat direct zien ene elektrisch aangedreven Audi te zijn. Onder meer de gesloten grille, de uitgesproken quattro-wielkasten en het duidelijk geaccentueerde plaatwerk rond de dorpels laat zien dat het een echte e-tron is. Met de 22 inch wielen en de licht aflopende daklijn heeft de auto een dynamisch silhouet. 

Ruim en innovatief interieur

Ondanks zijn compacte afmetingen (lengte 4,59m, breedte 1,90m en hoogte 1,61m) heeft de Q4 een zeer ruim interieur. Hij heeft geen traditionele middentunnel en een wielbasis van maar liefst 2,77m. Door de lichte kleuren in het interieur wordt het ruimtelijke karakter nog eens benadrukt. Het innovatieve interieur biedt een virtual cockpit en een groot head-up display met augmented reality, touch elementen in het stuur en boven de middenconsole een 12,3 inch touchscreen scherm. 

Efficient, krachtig en sportief

De Q4 e-tron concept wordt door twee elektromotoren aangedreven. Een speciale aansturingsunit verdeelt de aandrijfkracht optimaal op basis van de rijomstandigheden. Voor maximale efficiency gebruikt de Audi Q4 e-tron in de meeste gevallen alleen de 150kW/204 pk sterke elektromotor achter. Als er meer vermogen wordt gevraagd of het gripniveau vermindert, dan schakelt de voorste motor bij. Dankzij de lage plaatsing van het batterijpakket biedt de Q4 e-tron een sportief weggedrag. 

Heeft u interesse of wilt u op de hoogte gehouden worden? Laat via onderstaande knop uw gegevens achter en mis niets over de Q4 e-tron.