Kopen incl. BTW

€ 49.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 834,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 754,-

Financieren p/m v.a.

€ 610,-

Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is de 100% elektrische allrounder! De nieuwe compacte, elektrische SUV van Audi heeft een actieradius, sinds de vernieuwde versie, van maar liefst 547 kilometer (WLTP. De Q4 e-tron is een 100% elektrische SUV die voor een breed publiek bereikbaar is en heeft een acceleratie van 0-100 km/u van 6,2 seconden. Het vernieuwde accupakket kan In +/- 30 minuten van 10 naar 80 procent worden opgeladen, de ruimte van een Q7 en toch het gemak van een compacte cross over. De coupéversie, de Audi Q4 Sportback e-tron is ook reeds bestel- en leverbaar. Het moderne interieur van de Audi Q4 e-tron heeft veel technische innovaties, sportiviteit en praktische bruikbaarheid. Toch toe aan meer ruimte in een elektrische SUV? Bekijk dan de nieuwe Q8 e-tron of Q8 Sportback e-tron.

Vernieuwd stuur met dubbelspaaks design

Ook het stuur is vernieuwd, en is de eerste van de nieuwe generatie die Audi in de Q4 e-tron presenteert. De kenmerkende Audi ringen hebben een vlakke vorm in dit nieuwe design, en de touch-bediening gebeurt eenvoudig via de black panel-look touch elementen die functioneel en eenvoudig bediend kunnen worden dankzij de van achteren verlichte actieve knoppen. Naast aanrakingen van de touch elementen zijn ook veegbewegingen mogelijk, handig als u door lijsten wilt scrollen. Er zijn verschilllende varianten van het nieuwe stuurwiel te kiezen op de Audi Q4 e-tron. De meest luxe variant beschikt over paddles op het stuur waarmee het recuperatieniveau in te stellen is. 

De Audi Q4 e-tron is nu ook te configureren. Wilt u meer weten over de levertijden van de Q4 e-tron? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopmedewerkers.

De Audi Q4 e-tron quattro acties

Beperkt beschikbaar: Op = Op.

Nieuwe Q4 e-tron 45

De Audi Q4 e-tron is vernieuwd! De Q4 e-tron 40 wordt Q4 e-tron 45 en is zowel achterwielaangedreven, als quattro vierwielaangedreven. Beide zijn uitgerust met een gloednieuwe synchroonmotor met permanente magneet (PSM) op de achteras. Dit betekent meer vermogen, een grotere actieradius en verbeterde energie-efficiëntie voor de Q4 e-tron. Hij biedt nu een actieradius tot wel 547 kilometer. Daarnaast is deze nieuwe versie voorzien van active lane assist. Bij snelheden van 90 km/u en hoger wordt via witte pijlen in het instrumentarium en via het augmented reality head-up display aangegeven of het veilig is om van rijstrook te wisselen.

Augmented reality head-up display

De Audi Q4 e-tron is als compacte SUV voor Audi-rijders een uitstekende optie om te genieten van elektrische premium mobiliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Aan vernieuwingen in de Audi Q4 e-tron geen gebrek. Zo kan de Q4 e-tron worden voorzien van het augmented reality head-up display, waarbij belangrijke informatie - voor het gevoel van de bestuurder - op zo'n 10 meter zwevend wordt weergegeven. De juiste weergave hiervan is een samenspel tussen de informatie verkregen uit de frontcamera, de radarsensor en de GPS-navigatie. Visuele elementen zoals richtingpijlen voor navigatie, vertrek- en bestemminglocaties en informatie van één van de vele assistentiesystemen die de Audi Q4 e-tron rijk is. 

Efficient, krachtig en sportief

De Q4 e-tron wordt door twee elektromotoren aangedreven. Een speciale aansturingsunit verdeelt de aandrijfkracht optimaal op basis van de rijomstandigheden. Voor maximale efficiency gebruikt de Audi Q4 e-tron in de meeste gevallen alleen de 150kW/204 pk sterke elektromotor achter. Als er meer vermogen wordt gevraagd of het gripniveau vermindert, dan schakelt de voorste motor bij. Dankzij de lage plaatsing van het batterijpakket biedt de Q4 e-tron een sportief weggedrag. 

De quattro vierwielaangedreven-variant beschikt over twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 225 kW/306 pk. Dankzij quattro vierwielaandrijving duurt de acceleratie slechts 6,2 seconden. Met een batterijcapaciteit van 82 kWh is een actieradius van ruim 516 km (WLTP) mogelijk. 

Ook op het gebied van trekgewicht doet de Q4 e-tron niet onder  ten opzichte van de andere SUV-modellen: De 40 Q4 e-tron beschikt over een trekkracht tot 1.000 kg. De 45 en 50 Q4 e-tron daarentegen hebben een trekgewicht tot 1.200 kg. 

Accupaketten

De volgende accupaketten per uitvoering zijn er voor de Q4 e-tron:

 • Audi 40 Q4 e-tron met 77 kWh accupakket (actieradius tot 516 km)
  • 150 kW / 204 pk
  • Achterwielaandrijving
  • 11 kW thuisladen
  • 125 kW snelladen
 • Audi 45 Q4 e-tron quattro met 77 kWh accupakket en twee elektromotoren (actieradius tot 451 km)
  • 210 kW / 286 pk
  • Achterwielaandrijving
 • Audi 50 Q4 e-tron quattro met 77 kWh accupakket en twee elektromotoren (actieradius tot 451km)
  • 220 kW / 299 pk
  • Vierwielaandrijving
 • Audi 55 Q4 e-tron quattro 
  • 250 kW / 340 pk

Onze Audi Q4 e-tron voorraad

Ruim en innovatief interieur

Ondanks zijn compacte afmetingen (lengte 4,59m, breedte 1,90m en hoogte 1,61m) heeft de Q4 een zeer ruim interieur. Hij heeft geen traditionele middentunnel en een wielbasis van maar liefst 2,77m. Daarnaast heeft deze compacte SUV een draaicirkel van slechts 10,2 meter. Door de lichte kleuren in het interieur wordt het ruimtelijke karakter nog eens benadrukt. Het innovatieve interieur biedt een virtual cockpit en een groot head-up display met augmented reality, touch elementen in het stuur en boven de middenconsole een 12,3 inch touchscreen scherm. 

Herkenbaar e-tron

De Q4 e-tron laat direct zien een elektrisch aangedreven Audi te zijn. Onder meer de gesloten grille, de uitgesproken quattro-wielkasten en het duidelijk geaccentueerde plaatwerk rond de dorpels laat zien dat het een echte e-tron is. Met de 22 inch wielen en de licht aflopende daklijn heeft de auto een dynamisch silhouet. 

De Audi Q4 e-tron functionaliteiten
Play

De Audi Q4 e-tron functionaliteiten