De tijdlijn van dit voertuig

  • In de showroom: proefrijden mogelijk
  • Mogelijk om te bestellen
  • Vanafprijzen bekend
  • Wereldpremière en onthulling
  • Aankondiging en eerste beelden
Blijf op de hoogte

Kopen incl. BTW

€ 102.460,-

Een boost voor de Q8 TFSI e

De plug-in hybride Q8 heeft een extra boost gekregen. De Audi Q8 TFSI e quattro modellen hebben een 3.0 TFSI V6 turbo-benzinemotor, een elektromotor en een vloeistofgekoelde 25,9 kWh lithium-ion batterij aan boord. Er zijn twee vermogensvarianten; de Q8 55 TFSI e quattro die in 5,7 seconden van 0-100 km/u acceleert dankzij een systeemvermogen van 290 kW/394 pk. Daarnaast is er de Q8 60 TFSI e quattro de er 5,0 seconden over doet dankzij zijn vermogen van 360kW/490 pk.

Dankzij de plug-in hybride technologie biedt de Audi Q8 TFSI e het beste van twee werelden. Puur elektrisch aangedreven komt hij nu tot wel 83 kilometer ver. Met behulp van slimme rijstanden is het mogelijk om puur elektrisch of juist alleen op de verbrandingsmotor te rijden, om zo de teruggewonnen energie op een later moment te gebruiken.

De Q8 TFSI e in beeld

A241922_medium

Hightech SUV

Ontdek de vele nieuwe technologische vooruitgangen in de nieuwe Q8. LED-verlichting is altijd standaard en bovendien heeft u de keuze uit OLED-achterlichten en Matrix LED-verlichting. De sportieve en comfortabele SUV is daarnaast te bestellen met vierwielbesturing. Dit maakt hem nog wendbaarder en stabieler. Elektromechanische actieve rolstabilisatie (eAWS) is ook bestelbaar. Die zorgt voor nog directere reacties op stuurbewegingen.

Standaard inbegrepen zijn onder andere de hightech lichtfunties, lichtmetalen velgen, achteruitkijkcamera, park assist, grootlichtassistent en de convenience key. Door een uitgebreid en vernieuwd aanbod van opties en pakketten is de Q8 TFSI e quattro volledig naar eigen smaak samen te stellen.