Kopen incl. BTW

€ 46.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 649,-

Maak kennis met de eerste e-HYBRID SUV. Deze wagen is ervoor bedoeld om elektrisch rijden weer een stap voor te zijn. Niet alleen is de hybride een pluspunt, maar ook zorgen de technische diensten ervoor dat u altijd verbonden bent. Deze wagen is excentriek, erg powerful en uitdagend.

Kracht 

De hybride aandrijflijn van de Formentor met 245 pk is samen met de elektromotor waarmee je 55 km elektrisch kan rijden een perfecte combinatie.

In de twee Formentor e-HYBRID-modellen werken een 1,4-liter turbo-benzine motor samen met een elektrische motor. Wel zij ze allebei uitgerust met een automatische DSG-transmissie met een dubbele koppeling. De Formentor e-HYBRID is beschikt over een combinatie van de motoren met 150 kW/204 pk. Met deze krachtige motor heeft hij een topsnelhied van 205 km/h en accelereert de auto van 0 naar 100 km/h in 7,8 seconden. Door de effiiciente aandrijflijn is het verbruik aanzienlijk minder (gemiddeld verbruik 1,2-1,3 l/100 km; CO2: 26-32 g/km*).

Dan hebben we de Formentor VZ e-HYBRID met een vermogen van 180 kW/245 pk. Dit model heeft een net iets snellere topsnelheid, namelijk 210 km/h. De auto accelereert ook vlugger. Hij sprint namelijk van de - naar 100 km/h in 7,0 seconden. Het verbruik van de auto is 1,4-1,6 l brandstof per 100 km (CO2: 31-35 g/km)*. 

Nieuw niveau

Met de CUPRA Formentor bent u altijd verbonden. Denk bijvoorbeeld aan CONNECT. Met CONNECT kunt u uw auto makkelijk en veilig op afstand bedienen met uw smartphone. Denk aan uw auto lokaliseren, uw online route en reisdoel importeren of u kunt al uw rijgegevens bekijken. Ook zijn er andere mogelijkheden om de weg naar uw bestemming nog makkelijker, en nog veiliger te maken. Denk bijvoorbeeld aan Side- en Exit assist, vooruitziende cruise control (Predicitve ACC), Travel assist en Emergency assist. Met behulp van deze regelingen gaat u met een nog veiliger gevoel de weg op.

Brute looks

Met deze stijlvolle wagen wordt u zeker nagekeken. Denk bijvoorbeeld aan de lange motorkap, de wijde grille, de coast-to-coast acherlichten en de daklijn die afloopt. De auto is te herkennen aan verschillende elementen. De koperkleurige uitlaatopeningen en de laadopening aan de linkerzijde zijn zeker een eye-catcher.

Teaser verlichting

Het scherpe design

Met de scherpe lijnen, koperkleurige velgen en de exclusieve matte kleur, is deze auto zeker een pronkstuk. Met kop en schouders steekt de Formentor overal bovenuit.

Verder zorgen de Full LED-verlichting en de unieke coast-to-coast achterlichten ervoor dat iedereen u ziet. Ook wordt u elke keer warm verwelkomd door de projectie uit de zijspiegels en de verlichte instaplijsten.

Stap in uw CUPRA

Dat de auto comfort en kracht uitstraalt is al duidelijk. Maar wacht maar eens tot u in de auto stapt.

Wanneer u instapt, merkt u al snel een paar dingen op. Denk aan de koperkleurige details of aan de afwerkingsaccenten van donker geborsteld aluminium op de VZ-uitvoering. Achter het stuur vindt u de sportpaddles voor een extra sportieve feeling. Bij de VZ-uitvoering is er ook nog eens een extra CUPRA-knop toegevoegd. Hiermee is de gewenste rijmodus te selecteren. Ook wordt de sportiviteit van de auto nog eens benadrukt met zijn sportstoelen. Deze zorgen ervoor dat u bij elke bocht op uw plek wordt gehouden.  Een standaard optie is de Digital Cockpit op beide alle twee de versies. Met dit scherm kunt u alle informatie te weten komen over bijvoorbeeld de resterende actieradius bij het elektrisch rijden, of geeft hij u informatie weer over de aandrijfmodus. Met het 12 inch touchscreenscherm kunt u alle infotainment bedienen.

Verder kunt u de bekleding zelf kiezen naar uw eigen wens. Wilt u liever mooie stof, of toch Petrol Blue leder met de exclusieve koperen sticksels? De keuze ligt bij u. 

cupraformentore

Interieur

 • Kuipstoel vóór met geïntegreerde hoofdsteun
 • Sportpedalen in aluminium
 • LED-interieurverlichting
 • Koperkleurige accenten
 • Multifunctioneel en verwarmbaar supersport stuurwiel met start- en CUPRA-knop
 • Verlichte instaplijsten met CUPRA-logo
Exterieur

Exterieur

 • LED-achterlichten over de volledige breedte
 • Grille in zwart diamantdesign met Dark Aluminium omlijsting
 • Full LED koplampen met LED-dagrijverlichting in signaturevor
 • Dynamische richtingsaanwijzers achter
 • 19 inch lichtmetalen velgen
 • Welkomstverlichting CUPRA in buitenspiegel

Alle Formentor-uitvoeringen

Teaser Virtual Cockpit

Comfort & techniek

 • 12 inch infotainmentsyteem
 • Keyless Entry en Keyless Go
 • Rijprofielkeuze
 • Grootlichtassistent
 • Dynamic Chassis Control
 • CUPRA CONNECT

Onze CUPRA Formentor voorraad

Filteren

Filteren