Alle plug-in hybrides van SEAT

SEAT beschikt over meerdere plug-in hybride modellen: de Leon FR PHEV, de Leon Sportstourer PHEV en de Tarraco FR PHEV. Deze plug-in hybrides bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van twee verschillende werelden: de betrouwbare verbrandingsmotor en een volledig elektrische motor. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld kiezen om volledig CO2-neutraal te rijden, maar ook kunt u beide motoren gebruiken om maximale prestaties van uw auto te vragen.

De Plug-in hybrides van SEAT zijn zowel op te laden via een laadpaal als aan te drijven via een verbrandingsmotor. Voor de lange afstanden zult u met name gebruikmaken van de verbrandingsmotor. Op de kortere afstanden wordt de elektrische motor aangesproken zodat u amper brandstof verbruikt en CO2 uitstoot. 

Ontdek hier het Plug-in hybride aanbod van SEAT.

Leon FR PHEV

De SEAT Leon FR PHEV beschikt over de bekende 1.4 TSI met daarbij een elektromotor. Gezamenlijk zijn deze twee krachtbronnen goed voor een vermogen van 204 pk. Puur elektrisch beschikt dit model over een actieradius van 61 kilometer (WLTP). Het opladen volledig opladen van de elektromotor neemt slechts 3,5 uur in beslag bij een laadpaal.

Leon Sportstourer FR PHEV

De Leon Sportstourer FR PHEV is de ruimere carrosserievariant van de SEAT Leon. Met een elektrische motor voor dagelijkse ritjes en een verbrandingsmotor voor avonturen met vrienden en familie: de Leon Sportstourer FR PHEV heeft het allemaal in zich.

Tarraco PHEV

De Tarraco is al bekend vanwege zijn luxe en slimme features. Met de toevoeging van een elektromotor (12,8 kWh accupakket) wordt de Tarraco nog veelzijdiger: de Tarraco PHEV. Dit model is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  • Tarraco Xcellence PHEV Business Intense
  • Tarraco FR PHEV Business Intense

Beide uitvoeringen beschikken over een elektrische actieradius van 48 kilometer. Samen met de 1.4 TSI beschikt de Tarraco over 245 pk.