Professionele betimmering laadruimte

Het professioneel laten betimmeren van de laadruimte van uw bedrijfswagen doet u bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens. 

Wij kunnen ieder model voorzien van een geschikte laadvloer en volledige betimmering van uw laadruimte. U hebt hierbij ook een uitgebreid aanbod aan keuze op het gebied van de wijze van betimmering. Wij kunnen uw laadruimte op elke gewenste plek voorzien van een betimmering op maat. Of het nu gaat om laadruimte betimmering van de achterklep, schuifdeur, achterdeuren of zijwanden. Zo heeft u hierin nog veel vrijheid om de betimmering van uw laadruimte aan te passen naar uw wensen. 

Uw laadruimte voorzien van een mooie en functionele betimmering: dat is waar wij specialist in zijn. 

Unknown-1

Bedrijfswagen bekleden

Naast betimmering van bedrijfswagens kunt u bij Huiskes-Kokkeler er ook voor kiezen om uw laadruimte te bekleden. Zo kunt u uw goederen schadeloos vervoeren.

Voor het vervoeren van fragiele goederen brengt onze bekleding van laadruimte veel voordelen. Door uw laadruimte te bekleden worden de kwetsbare delen goed beschermt waardoor uw laadruimte ten alle tijde netjes blijft. Daarnaast blijft uw laadruimte met bekleding een stuk rustiger doordat er aanzienlijk minder rijgeluiden naar binnen kunnen dringen. Hierdoor krijgt u in uw bedrijfswagen nog meer rijcomfort. 

Het bekleden van uw laadruimte laat u professioneel doen bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Hebt u vragen over wat wij voor uw bedrijfwageninrichting kunnen doen? Neem gerust contact op of kom naar onze vestiging. U bent van harte welkom!

Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens
Platinastraat 50
7554 NA Hengelo
Telefoon 074-255 41 52