Uw bedrijfswagen functioneler

Het hebben van een functionele inrichting is voor iedere bedrijfswagen een 'must'. Wij weten dat iedere klus begint bij een bedrijfswageninrichting die daarbij past. Daarom kunt u bij ons terecht op ieder gebied van inrichting en kunnen wij u op maat gemaakte oplossingen bieden voor uw Volkswagen bedrijfswagen. Met veel ervaring binnen het vakgebied en aandacht voor uw wensen zorgen wij dat u goed geregeld op pad kunt. Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens regelt het!

Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen doen.

Onze diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Aluca Standaardinrichtingen

Bekijk hieronder onze Aluca standaardinrichtingen voor uw

Ladingzekeringen

Voorkom transportschade met ladingzekeringen van Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens. Het op de juiste wijze vastzetten van uw lading is een zeer belangrijk onderdeel van transport. Wij begrijpen dat en bieden daarom de juiste oplossingen op dit gebied. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van ladingzekeringen. Wij denken met u mee in het vinden van de onderdelen die bij uw bedrijfswagen passen. Kom erachter wat wij voor u op dit gebied kunnen betekenen.

Laadstangen Laadstangen
Montagerails Montagerails
Spanbanden Spanbanden
Oprijplateau's en platen Oprijplateau's en platen

Daktransport

De daktransport installaties van Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens zijn een mooie manier om goed gebruik te maken van de ruimte die u ter beschikking hebt. Last van ruimte tekort lost u eenvoudig op met onze dakdragers of imperialen. Of als u het vaak hoger op moet zoeken komt een deurladder goed van pas. Ook kunt u bij ons terecht voor opbergkokers voor langer materiaal of ladderklemmen voor het vastzetten van uw ladder.

Maak optimaal gebruik van uw ruime bedrijfswagen en vervoer gemakkelijk lang en breed materiaal met onze daktransport oplossingen. Nog doelmatiger onderweg.

Neem contact op en kijk hoe wij u op dit gebied kunnen helpen.

Dakdragers Dakdragers
Deurladders Deurladders
Imperialen Imperialen
Ladderklemmen Ladderklemmen
Opbergkokers Opbergkokers
Dakventilatie Dakventilatie

Grijs kenteken ombouw

Rijdt u in een Volkswagen Caravelle óf Multivan en komt u in aanmerking voor een grijs kenteken? U kunt deze modellen bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens laten ombouwen. Met een grijs kenteken profiteert u als ondernemer van diverse fiscale voordelen. Zo betaald u bijvoorbeeld minder wegenbelasting. Laat uw Caravelle of Multivan ombouwen bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens en geniet ook van diverse voordelen.

Wagenpark bedrijfswageninrichting

U kunt bij ons terecht voor de inbouw van een enkele bedrijfswagen, maar uiteraard ook voor een compleet wagenpark. Door onze ervaring, zeer ruime werkplaats en ons uitgebreide team aan vakmensen; is geen enkel wagenpark te groot voor Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens. 

Wilt u advies over hoe wij uw wagenpark inrichten of wilt u een vraag stellen? Neem dan contact met ons op!

aluca systeem small

Wij adviseren u graag

Wij verzorgen de complete bedrijfswageninrichting voor u. Van volledige inrichtingen met betimmering tot raamroosters voor anti-inbraak. Daarnaast geniet u bij ons ook van een breed aanbod in standaardinrichtingen voor uw Volkswagen Transporter, Crafter, ID. Buzz of Caddy. Zo kunt u nog sneller van uw inrichting gebruik maken. Voor de totaaloplossing van uw bedrijfswageninrichting klopt u bij Huiskes-Kokkeler aan. Bij ons kunt u terecht voor o.a.:

  • Dubbele cabines voor uw Volkswagen Bedrijfswagen
  • Betimmering of bekleding van uw laadruimte
  • Op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen met hoogwaardige merken
  • Verlichting en elektra
  • Bescherming en veiligheid

Ook helpen wij u graag verder op het gebied van ladingzekeringen en daktransport

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en advies.