Inbouw dubbele cabine

Heeft u behoefte om op een functionele manier personenvervoer en goederenvervoer te combineren in uw Transporter of Crafter? Dan bent u waarschijnlijk opzoek naar een dubbele cabine. Zo geniet u naast extra zitplaatsen ook van het makkelijk combineren van personen- en goederenvervoer.

Wij kunnen voor de Volkswagen Bedrijfswagens Transporter en Crafter het inbouwen van een dubbele cabine verzorgen. De dubbele cabine bouwen we in met oplossingen van het merk Snoeks. Er zijn 5 varianten dubbele cabine inbouw waar u uit kunt kiezen: Trendline, Comfortline en Highline voor de Volkswagen Transporter of Comfort en Luxe voor de Volkswagen Crafter. Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact op!

Transporter Dubbele Cabine

Fiscaal aantrekkelijk

Een dubbele cabine is de optimale en veelal fiscaal aantrekkelijke combinatie voor het efficiënt vervoeren van personen en lading. De variatie wordt gebracht door bijvoorbeeld extra opbergmogelijkheden, losse zetels met armleggers, tapijt, hemels en luxe zijwanden. Bij de standaard dubbele cabine staan veiligheid en functionaliteit voorop. Onze dubbele cabines bieden ruimte aan maximaal zes inzittenden en heeft een laadruimte waarin u met gemak alle benodigde materialen en gereedschappen vervoert. Laat uw Volkswagen Bedrijfswagen voorzien van een dubbele cabine door onze experts en geniet van zowel functionaliteit als comfort.

Dubbel cabine inbouw van Snoeks

Wij verzorgen de complete naadloze inbouw van dubbele cabines van het hoogwaardige merk Snoeks. Dit merk is al sinds 1956 actief bezig met het functioneel verbeteren van bedrijfswagens. Wij zijn trotse partner en zijn dus ook gespecialiseerd in het inbouwen van deze hoogwaardige dubbele cabines. Bekijk hieronder ons huidige aanbod in dubbele cabines van Snoeks.

Dubbel cabine inbouw uitvoeringen

De beschikbare uitvoeringen voor het inbouwen van een dubbele cabine in uw Transporter of Crafter

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact op of kom naar onze vestiging. U bent van harte welkom!

Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens
Platinastraat 50
7554 NA Hengelo
Telefoon 074-255 41 52