Nieuwe RS 3 (2)

De nieuwe RS 3, vanaf nu bestelbaar bij Audi RS-dealer Huiskes-Kokkeler

Audi heeft de geprezen Audi RS 3 naar een nieuw niveau weten te tillen. De Audi RS 3 Sportback en Audi RS 3 Limousine zijn sneller, dynamischer en speelser dan ooit te voren. Nieuw op de Audi RS 3 is de RS Torque Splitter die het mogelijk maakt om gecontroleerd te driften. Wat is de overeenkomt tussen de nieuwe en oude RS 3? Ongekende prestaties, prachtige materialen, uitgesproken design en de symfonie van de prijswinnende vijfcilinder. 

Huiskes-Kokkeler Audi is officieel RS-dealer. Meer weten over de nieuwe Audi RS 3 of bent u geïnteresseerd in de RS 3? Neem contact op! 

De nieuwe RS 3 uitgedrukt in cijfers

Aandrijflijn: 2.5 TFSI vijfcilinder gekoppeld aan een zeventraps S tronic Transmissie met dubbele koppeling
Vermogen: 294 kW/400 pk en 500 Nm koppel (tussen 2.250-5.600 tpm)
Topsnelheid: Begrensd op 250 km/u optioneel tot 290 km/u
0-100: slechts 3,8 seconden

Nieuwe RS 3 (1)

Rijplezier

Rijplezier gegarandeerd door de kracht van de vijfcilinder, maar ook vooral door de reductie van onderstuur. De RS Torque splitter stuurt de aandrijfkracht geheel variabel over de twee achterwielen, waardoor je dus gecontroleerd kunt driften. Naast het nieuwe differentieel, heeft de nieuwe RS 3 ook een optioneel RS sportonderstel met adaptive damper control en een progressieve stuurinrichting voor een haarfijn stuurgedrag. Er is een compleet nieuw remsysteem ontwikkeld met zes remzuigers per remklauw. De remschijven vóór (diameter: 375 mm) en achter (310 mm) hebben voor een optimale vertraging en stabiliteit perfecte ventilatie waardoor de remkoeling met 20% is verbeterd. 

Ervaar de pure schoonheid van de nieuwe Audi RS 3
Play

Ervaar de pure schoonheid van de nieuwe Audi RS 3