Het uiterlijk verder verbeterd

De CUPRA Born wordt sinds de introductie geprezen om het stoere karakter en zijn uitgesproken design; een succesnummer vanaf het begin. De styling- en performance afdeling van Huiskes-Kokkeler heeft dit design nog verder verbeterd. De CUPRA Born Bocanegra is een knipoog naar het verleden, hij is namelijk gebaseerd op een uitvoering van de Ibiza, die al eerder is gepresenteerd in het gamma van SEAT en bekend stond om zijn zwarte mond (Bocanegra). Huiskes-Kokkeler heeft het design van deze Ibiza terug laten keren in 2023 op de elektrische CUPRA Born. 

Meer informatie over het stylingpakket en de mogelijkheden volgen binnenkort!

Wat maakt deze ‘Bocanegra’ uniek?

De term Bocanegra betekent letterlijk “zwarte mond/bek”. De naam zegt het dus al: deze CUPRA Born heeft net als de vorige Bocanegra-uitvoeringen ook een zwart front. Daarnaast zijn er nog veel meer elementen aangepast waardoor de elektrische Born een zeer uniek en sportief uiterlijk heeft gekregen:
✔CUPRA emblemen zwart
✔Letters 'Bocanegra' achter zwart
✔Spiegelkappen zwart
✔Dak Zwart
✔Sideskirts zwart
✔Verlagingsset
✔Voorspoiler
✔Achterspoiler
✔Finnen diffusor zwart
✔Lichtmetalen velgen 20 inch zwart

 

Knipoog naar het verleden

De CUPRA Born Bocanegra is een knipoog naar de SEAT Ibiza Cupra Bocanegra. Deze SEAT Ibiza uit de vierde generatie kreeg in 2009 voor het eerst de term ‘Bocanegra’ . Deze speciale uitvoering van de SEAT Ibiza Cupra kreeg destijds ook een zwart mond en had een centrale, brede uitlaatpijp. Daarnaast werd het vermogen opgevoerd tot maar liefst 180 pk, waarmee hij een topsnelheid had van wel 225 km/u. Bij de CUPRA Born is meer de focus gelegd op het verbeteren van het exterieur met opvallende details, waardoor uw ervaring van (elektrische) sportiviteit naar een ongekend niveau wordt getild. 

Samenwerking met onze styling- en performanceafdeling

Al enige tijd kunt u bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens terecht voor het stylen en tunen van uw Volkswagens Bedrijfswagen met onze styling- performanceafdeling. Nadat in het verleden al de extra sportieve Volkswagen ID.3 ‘R’ is samengesteld, is nu de CUPRA Born nu ook gerestyled. Met de CUPRA Born Bocanegra is er nu een unieke uitvoering beschikbaar bij Huiskes-Kokkeler.

Binnenkort volgen er meerdere stylingpakketten waar u uit kunt kiezen, waardoor u uw eigen CUPRA Born kan laten voorzien van een eigen exclusieve samenstelling. Interesse in de Bocanegra? Neem dan contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.