De nieuwe Superb staat bij de dealer

21 oktober 2019

De vernieuwde Škoda Superb staat bij de dealer

Het vernieuwde topmodel van Škoda heeft een fris design, nieuwe motoren en hightech connectiviteits- en rijassistentiesystemen. Hij wordt ook leverbaar als zuinige en krachtige plug-in hybride. De rijk uitgeruste Business Edition is er al vanaf €38.390.

Dankzij zijn vernieuwde grille, gerestylde bumpers en nieuwe voor- en achterlichtunits met LED-technologie valt de Superb op. De nieuwe chromen strip verbindt de achterlichtunits optisch met elkaar. Het interieur onderscheidt zich door nieuwe bekledingsmaterialen met contrasterende stiksels, chroomaccenten en verlichte opbergvakken in de deuren.

De Superb is voorzien van de nieuwste infotainmentsystemen met draadloze Apple Carplay en de (optionele) Digital Cockpit. Daarnaast beschikt de vernieuwde Superb over rijassistentie- en connectiviteitssystemen van de nieuwste generatie.

De Superb wordt leverbaar als plug-in hybride én met de nieuwste generatie EVO TDI-motoren die zorgen voor hoge prestaties tegen lage emissies en verbruik. 

Scherp geprijsd, bomvol opties

Škoda biedt drie uitvoeringen voor de Superb: Business Edition, Sportline Business en L&K. De Business Edition heeft onder andere LED-koplampen, Bluetooth telefoonvoorbereiding, een WiFi Hotspot en de Phonebox voor het draadloos opladen van smartphones. Ook inbegrepen zijn onder andere Climatronic automatische airconditioning met twee klimaatzones, cruise control met snelheidsbegrenzer en Front Assist. Daarnaast heeft hij ook nog het Amundsen-navigatiesysteem met touchscreen, 1 jaar Škoda Care Connect en een driejarig abonnement voor de Mijn Škoda Module.

Als Sportline Business biedt de vernieuwde Superb nog meer luxe en een sportief in- en exterieur. Het L&K Executive pakket bevat onder meer interieur dat met bruin leder is bekleed.

Ervaar de Škoda Superb bij uw dealer

De vernieuwde Škoda Superb staat nu bij de Nederlandse Škoda-dealers.  De Superb is leverbaar met een 1.5 TSI (150 PK) sterke benzine of met een 2.0 TDI (150 PK) sterke diesel. De Superb kan dit jaar nog geleverd worden. De Superb iV plug-in hybride zal later dit jaar leverbaar zijn. De prijzen van de Superb iV plug-in hybride volgen.

Actuele Škoda Superb voorraad