Premium wordt toegankelijker

De Škoda Scala en Kamiq krijgen een beide een nieuw design! Twee adembenemende schetsen onthullen hun vooruitstrevende stijl en brengen de nieuwste technologieën en premium features naar een breder publiek. Normaal vindt u deze nieuwste technologieën in hogere segmenten. De digitale wereldpremière vindt plaats op 1 augustus, mis deze niet!

kamiq-press-justinfront-big

In de nieuwe huisstijl

Ervaar de nieuwste evolutie van de Škoda Scala en Kamiq. Vier jaar na de eerste lancering zijn deze hatchback en stads-SUV naar een hoger niveau getild. Het vernieuwde front straalt met trots nieuwe koplampen en een gestroomlijnde grille. Bovendien herkent u direct de frisse achterzijde, met de modelnaam in onze opvallende nieuwe huisstijl. De nieuwe lichtmetalen velgen kunnen ook zeker niet ontbreken! Elke designaanpassing is zorgvuldig gekozen om de Scala zijn dynamische karakter te laten benadrukken, terwijl de Kamiq zijn stoere en robuuste uitstraling behoudt. Beleef een nieuw tijdperk van stijl en innovatie met deze unieke modellen van Škoda!

scala-press-rear-justin-2

Scala met extra dynamiek

Maak kennis met de dynamische uitstraling van de Scala die direct de aandacht trekt. De slankere koplampen zijn prachtig geïntegreerd met de grille, wat zorgt voor een verfijnde en gedurfde uitstraling. De grote luchtinlaten, met een elegante vleugelvorm in carrosseriekleur, geven de auto een sportieve en opvallende look. Aan de achterzijde wordt het sportieve design voortgezet met een diffuser die is voorzien van schitterende crystalline-elementen. De achterlichten zijn opnieuw ontworpen met een verfijnd grafisch design, waardoor ze nog meer uitstraling hebben.

kamiq-press-justinrear-big

Kamiq wordt meer SUV

De vernieuwde Kamiq heeft nu een indrukwekkende upgrade die zijn kracht benadrukt. De gestroomlijnde en scherpere kenmerkende koplampen geven hem een nóg krachtigere uitstraling. De grille is vergroot en staat nu fier rechtop, met dubbele spijlen die bijdragen aan zijn stoere look. Het vlakke, carrosseriekleurige gedeelte tussen de grille en de luchtinlaten versterkt de breedte van de auto. De zilverkleurige elementen in de bumper dienen als bescherming voor de onderkant. Aan de achterkant valt de nieuwe diffuser op, met een bovenste deel in zwart en stoere zilverkleurige details erin verwerkt. De achterlichten hebben een opvallende L-vorm, die zelfs terug te vinden is in de reflectors van de lichtunits. Ervaar de unieke uitstraling van de Kamiq en maak indruk op iedereen!