Kopen incl. BTW

€ 25.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 429,-

De Škoda Scala

In de nieuwe Scala van Škoda worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van Škoda dat gebruikmaakt van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie mogelijk is van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwste assistentiesystemen.

Sportieve hatchback

De Škoda Scala is al een aantal jaren onder ons, dit model is gericht op de jonge(re) rijder. De sportieve hatchback heeft een store uitstraling en is dankzij zijn compacte formaat wendbaar. Ook voor het gezin biedt de Škoda Scala voldoende ruimte (maar liefst 467 tot 1.410 liter) en is de Scala voorzien van Simply Clever functies die u van Škoda gewend bent, zoals Lane en Front Assist, Cruise Control, LED-dagrijverlichting, airconditioning en nog veel meer. 

Škoda Scala in beeld

Onze Škoda Scala voorraad:

Slimme technieken

De Scala heeft veel slimmigheden van Škoda meegekregen. Zo geeft de virtual cockpit verschillende informatie aan, zoals navigatie of het verbruik. Met Adaptive Cruise Control houdt uw Scala veilig afstand op de voorganger en houdt hij een vaste snelheid aan. Daarnaast is er Lane Assist, waarmee u altijd op de juiste rijbaan rijdt en wordt parkeren kinderspel door Park Assist en Park Distance Control. Een functioneel, maar ook mooi ontworpen 10 inch multimediasysteem Amundsen heeft een touch slider. Hiermee kunt u het volume instellen of de navigatie in- of uitzoomen zonder het scherm aan te raken.

Škoda Maandabonnement (Flex Lease)

Voor iedereen die nóg meer flexibiliteit rondom z'n Private Lease contract wil, is er nu Flex Lease. Hoe werkt het? Kies een Private Lease Contract met een looptijd van 48 maanden inclusief de optie Flex Lease. Met deze optie kunt u na minimaal 1 jaar het contract maandelijks kosteloos opzeggen. Zo rijdt u nóg zorgelozer in uw nieuwe Škoda Scala! Het voordeel voor de rijder is een flexibele looptijd, waardoor u niet jaren vast zit aan een Private Lease contract. Na 1 jaar kan het contract maandelijks kosteloos opgezegd worden. Dit is tevens interessant voor u wanneer u een hypotheek wilt gaan afsluiten.

Beschikbare uitvoeringen

Web Ready PNG-DD-292___SK_370-3_BEAUTY_MINI_VIEW_steel_grey_01_ridic

Brochure en prijslijst Škoda Scala

Over de Škoda Scala

De Škoda Scala is in 2019 op de markt gekomen en de ontwerptaal is afkomstig van het Vision-RS studiemodel welke in 2019 op de autoshow van Parijs werd onthuld. De Škoda Scala wordt gekenmerkt door perfecte proporties, vloeiende lijnen en aerodynamische kenmerken wat hem sportief en modern maakt. 

Škoda Scala Private lease acties

De Škoda Scala is een populair model onder de jonge(re) doelgroep, en ook private lease is erg geschikt dankzij de altijd scherpe Škoda Scala private lease tarieven. Altijd keuze uit meerdere Škoda Scala uitvoeringen voor de scherpste tarieven. Bekijk onze actuele Škoda Scala private lease acties. 

Interesse?

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem gerust contact op of kom langs in onze Škoda showroom in Hengelo.