Kopen incl. BTW

€ 28.490,-

Private leasen p/m v.a.

€ 409,-

Bijtelling vanaf

€ 181,-

De Škoda Kamiq

De Škoda Kamiq is de meest compacte SUV van Škoda; een echte stads-SUV. Het is een cross-over die alle gemakken van een echte SUV combineert met de rijeigenschappen van een compacte coupé. De Škoda Kamiq geeft u optimaal zicht door zijn hoge zit, veiligheid door zijn tal van assistentiesystemen, veel ruimte en flexibiliteit door deze stads-SUV in te zetten voor verschillende doeleinden. 

De Škoda Kamiq is standaard al rijk uitgerust met assistentiesystemen zoals Lane Assist en Front Assist. Lees hieronder meer over de standaard uitrusting van de Kamiq uitvoeringen en prijzen. Bekijk onze Kamiq voorraad of download de Kamiq prijslijst en brochure. 

De vernieuwde Kamiq: Nu te bestellen

De vernieuwde Škoda Kamiq is vanaf nu te bestellen bij Huiskes-Kokkeler. De Kamiq heeft een stoerder uiterlijk dankzij een nieuwe grille en koplampunits. De vernieuwde Kamiq is al beschikbaar vanaf €28.490,-

Zuinig en recyclebaar

In de Škoda Kamiq zijn gerecyclede materialen toegepast in de vloerisolatie, de wielkastbekleding en de kofferbakmat. En hij heeft allerlei slimme vondsten die hem zo zuinig mogelijk maken. Zoals de standaard LED-koplampen die minder stroom verbruiken dan halogeenlampen en een veel langere levensduur hebben. Full LED koplampen zijn ook leverbaar. De onderkant van de auto is beschermd met panelen, wat goed is voor de stroomlijn en het brandstofverbruik. Nog een manier om de Kamiq gestroomlijnder te maken, is met de optionele aerodynamische velgen. Al met al is 85 procent van de gebruikte materialen recyclebaar na een lang autoleven. 

Wat het opgegeven brandstofverbruik betreft, zit er weinig verschil tussen de driecilinder 1.0 TSI (4,7 l/100 km) en de krachtigere 1.5 TSI (5,0 l/100 km). Dat is voor een deel te danken aan de actieve cilinderuitschakeling van de viercilinder 1.5. Het systeem dat op rustige momenten twee van de vier cilinders buiten werking stelt, bespaart tot wel 0,5 liter per 100 kilometer.

Škoda Kamiq in beeld

Kamiq 7

Kenmerken en details

De Škoda Kamiq heeft naast de standaard veiligheidssystemen nog andere mogelijke opties: volledig neerklapbare bijrijdersstoel, een led-zaklampje in de bagageruimte, een elektrisch uit te klappen trekhaak en een elektrisch bedienbare achterklep. Daarnaast beschikt de Kamiq over portierbeschermers die automatisch uitklappen zodra het portier wordt geopend.

Afmetingen:

 • Lengte 4,24 meter
 • Breedte 1,79 meter
 • Hoogte 1,53 meter
 • Wielbasis 2,65 meter

Kamiq uitvoeringen

Onze Škoda Kamiq voorraad

Škoda Maandabonnement (Flex Lease)

Voor iedereen die nóg meer flexibiliteit rondom z'n Private Lease contract wil, is er nu Flex Lease. Hoe werkt het? Kies een Private Lease Contract met een looptijd van 48 maanden inclusief de optie Flex Lease. Met deze optie kunt u na minimaal 1 jaar het contract maandelijks kosteloos opzeggen. Zo rijdt u nóg zorgelozer in uw nieuwe Škoda Kamiq! Het voordeel voor de rijder is een flexibele looptijd, waardoor u niet jaren vast zit aan een Private Lease contract. Na 1 jaar kan het contract maandelijks kosteloos opgezegd worden. Dit is tevens interessant voor u wanneer u een hypotheek wilt gaan afsluiten.

*Het Škoda maandabonnement kan voor maximaal 24 maanden worden afgesloten.

Naar Škoda Flex Lease
Škoda parkeer assistent
Play

Škoda parkeer assistent

Met de Škoda Parkeer- en manoeuvreer assistent, parkeer je gemakkelijk in krappe plekken. De ultrasone sensoren voorkomen botsingen tijdens het inparkeren.

Over de Škoda Kamiq

De Škoda Kamiq is sinds 2019 te bestellen en de levering van de Kamiq is gestart in 2020. Het is dé compacte SUV van Škoda. Na de Škoda Karoq en Škoda Kodiaq welke reeds op de markt waren is de Škoda Kamiq werd de Kamiq de derde SUV in het productaanbod van Škoda. In 2024 heeft de Kamiq een subtiele facelift gekregen. 

Keuze uit 4 uitvoeringen

Sinds de introductie van de Kamiq is de keuze al erg ruim qua uitvoeringen. Tot de introductie van de facelift, kon de Kamiq rijder kiezen uit één van onderstaande uitvoeringen:

 • Kamiq Active
 • Kamiq Ambition
 • Kamiq Sport Business
 • Kamiq Business Edition

Na de facelift zijn dit de uitvoeringen:

 • Kamiq Essence
 • Kamiq Selection
 • Kamiq Business Edition
 • Kamiq Monte Carlo

Inmiddels zijn er al meer dan 250.000 Škoda Kamiq's geproduceerd. Op 1 maart 2021 rolde de 250.000e Kamiq van de productielijn. Dit was tevens de 2.000.0000ste SUV welke Škoda heeft geproduceerd. Mijlpalen gezet door dé compacte SUV van Škoda.