Vernieuwde Scala en Kamiq in februari 2024 in de showroom

Scala en Kamiq: Frisse looks en stijlvolle uitstraling

De Scala krijgt een frisse look met een gewijzigde grille, vlakkere koplampen en opvallende air curtains, geïnspireerd op de Škoda Vision RS concept car. De Kamiq versterkt zijn SUV-karakter met een rechtopstaande grille en vernieuwde gesplitste koplampunits met zeshoekige Matrix-modules die doen denken aan sprankelende edelstenen.

In december 2023 worden de exacte specificaties en prijzen bekend gemaakt en zullen beide modellen te bestellen zijn. 

Duurzaamheid en geavanceerde technologie

De vernieuwde modellen zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Ze bevatten een toename van gerecyclede en natuurlijke materialen in hun constructie. Daarnaast zijn ze uitgerust met geavanceerde rij-assistentiesystemen en Škoda's 'rough road' ophanging en Sport Chassis Control, waardoor je kunt genieten van een veilige en comfortabele rit.

De vernieuwde Kamiq in beeld
Play

De vernieuwde Kamiq in beeld

Veiligheid voorop

De veiligheid staat hoog in het vaandel bij Škoda. Beide modellen hebben een zeer stijve carrosserie als basis voor een veilige rijervaring van topklasse. Ze beschikken over rijassistentiesystemen zoals Front Assist met voetgangermonitoring, Lane Assist, Verkeerstekenherkenning en tot wel negen airbags voor maximale bescherming.

De vernieuwde Scala in beeld
Play

De vernieuwde Scala in beeld

Meer over de Scala en de Kamiq

Bekijk de modelpagina's van de huidige modellen en onze actuele voorraad. Wilt u meer weten over de nieuwe modellen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

Modelpagina's huidige modellen: