Alles is nieuw

Waarschijnlijk is het u al opgevallen de laatste maanden, maar Škoda heeft een nieuwe huisstijl. Niet alleen is het ontwerp van de website vernieuwd, maar ook de MyŠkoda-app is bijgewerkt om u nog meer mogelijkheden te bieden om het meeste uit uw Škoda te halen. Hoewel de nieuwe MyŠkoda-app momenteel alleen beschikbaar is voor Škoda Enyaq iV- en Škoda Enyaq Coupé iV-rijders, zal deze binnenkort ook beschikbaar zijn voor nieuwere benzine-modellen, zoals de Škoda Octavia Combi. De app is volledig in lijn met de nieuwe huisstijl en heeft zelfs de Red Dot Design Award gewonnen, een internationale designprijs. Dus naast het prachtige uiterlijk, wat is er nog meer nieuw?

beeld2

Alles wordt voor u gedaan

Plan nu uw volgende rit en stuur de route rechtstreeks vanuit de app naar het navigatiesysteem van uw Enyaq iV. Inclusief geplande laadsessies en een indicatie van de accucapaciteit bij aankomst. U kunt er tevens voor kiezen om de route naar Google Maps of Waze op uw smartphone te sturen en deze te koppelen aan het multimediasysteem van uw Škoda. Voeg eenvoudig meerdere laadplekken toe, zoals uw thuislocatie, en stel specifieke instellingen in voor elke locatie, zoals het laadpercentage of het gewenste tijdstip. De app onthoudt uw voorkeuren voor elke locatie, zodat u ze gemakkelijk kunt hergebruiken.

Servicepakketten

Ontdek in de nieuwe app diverse servicepakketten die het gebruik van uw Enyaq iV nog aangenamer maken. U kunt deze servicepakketten gemakkelijk aanschaffen of verlengen via de app. Geniet van functies, bijvoorbeeld het bekijken van de autostatus en parkeerpositie (Care Connect), online routeberekening, spraakbesturing, kaartupdates en het importeren van reisdoelen (Online Infotainment). Bovendien biedt de app een handige optie genaamd Simply Clever, waarmee u een back-up kunt maken van uw voorkeuren en instellingen en meenemen naar uw volgende Škoda, zodat u niet opnieuw hoeft te beginnen.

Eindeloze mogelijkheden

De nieuwe MyŠkoda-app biedt een duidelijke homepage met essentiële informatie. Met slechts één blik kunt u zien hoeveel bereik je accu nog heeft en of je Enyaq iV aan het opladen is. Daarnaast kun je op afstand laadsessies starten of stoppen en de climate control inschakelen, zodat u in een aangenaam koele auto kunt stappen tijdens warm weer. Natuurlijk kunt u ook de status van uw auto controleren, zoals de bandenspanning. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Nu te downloaden

Download nu de gloednieuwe MyŠkoda-app voor uw iPhone via de App Store of voor uw Android-toestel via Google Play. Gebruikt u de oude app met een Enyaq iV? Dan krijgt u een melding om over te stappen naar de nieuwe app. Eenmalig inloggen volstaat, opnieuw activeren is niet vereist.