167-skoda-fabia-ml

De nieuwe Škoda Fabia staat voor u klaar in onze showroom

De geheel nieuwe Škoda Fabia staat voor u klaar in onze Škoda-showroom in Hengelo. De Fabia is gegroeid in elk opzicht, zowel letterlijk als figuurlijk. Hij is voorzien van de laatste features op het gebied van connectiviteit en veiligheid, die de slimste Fabia-generatie maken sinds zijn bestaan vanaf 1999. Daarnaast is de bagageruimte met 50 liter gegroeid tot een inhoud van maar liefst 380 liter. Een stijlvol, modern design met efficiënte motoren én een scherpe prijs maken het totaalplaatje compleet.

Ruimer en completer dan ooit tevoren

Dat de vierde generatie van de Fabia is uitgerust met de laatste features en een moderne auto is, valt direct af te lezen aan het uiterlijk. Door strakke en gestroomlijnde belijningen oogt de Fabia erg strak, waarbij de LED-koplampen de kers op de taart zijn. Doordat de Fabia voor het eerst gebruik maakt van het MQB A0-platform, is de wielbasis opvallend lang in zijn segment. Hierdoor wordt de interieurruimte vergroot tot ongekende inhoud vergeleken met de concurrentie. Ook de bagageruimte is met 380 liter de grootste in zijn klasse. Wanneer u de achterbank neerklapt beschikt de Fabia zelfs over een bagageruimte met een inhoud van 1.190 liter.

Qua assistentiesystemen heeft de Fabia de lat wederom verlegd in zijn klasse. Af-fabriek beschikt de Fabia namelijk al over Digitale Radio (DAB+), eCall+ en Radio Swing met 6,5 inch touchscreen. De Ambition-uitvoering voegt daar Smartlink smartphone-integratie (Apple CarPlay en Android Auto) en bluetooth-telefonie aan toe. Bij het topje van de ijsberg, de Fabia Business Edition, worden het digitale instrumentenpaneel, de Virtual Cockpit en draadloze smartphone-integratie standaard meegeleverd. 

Aandrijflijnen

De nieuwe Fabia wordt geleverd met de direct ingespoten 1.0 TSI Greentech turbobenzinemotor, waarvan twee vermogensversies beschikbaar zijn. U heeft de keuze uit een versie met 70 kW/95 pk en handgeschakelde vijfversnellingsbak of een uitvoering met 81 kW/110 pk in combinatie met de 7-traps DSG-automaat.
Bovendien heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor drie uitrustingsniveaus: Active, Ambition en Business Edition. De Fabia Active met 1.0 TSI Greentech-motor (70 kW/95 pk) is er nu al vanaf € 19.890. De complete Ambition-uitvoering is er al vanaf € 21.490, terwijl de topuitvoering genaamd de Business Edition er is vanaf € 22.890. Mocht u nog comfortabeler willen rijden met uw nieuwe Fabia kunt u kiezen voor de 1.0 TSI Greentech (81 kW/110 pk) met automatische zeventraps DSG-transmissie. Deze upgrade vergt een meerprijs van €2.500.

Vul uw gegevens onderstaand in of kom langs voor een kennismaking met de nieuwe Fabia.