Nu te bestellen!

De nieuwe Volkswagen Touareg eHybrid is de ultieme SUV-ervaring van Volkswagen en is nu te bestellen bij Huiskes-Kokkeler! Het ingetogen design en de luxueuze standaarduitrusting met lederen bekleding, panoramadak, Matrix HD licht en nog veel meer luxueuze details maken hem absoluut een genot voor uw ogen. Zelf de ultieme combinatie van stijl en kracht ervaren? U kunt de nieuwe Touareg vanaf nu bestellen, de SUV is leverbaar vanaf € 89.990. 

De nieuwe Touareg komt direct tijdens de officiële introductie naar onze Volkswagen showrooms. De huidige Touareg R haalde Huiskes-Kokkeler zelf als eerst naar Nederland en zijn nog steeds verkrijgbaar. 

touaregrehybrid8

Plug-in hybride keert terug

De Touareg maakt een grandioze terugkeer naar Nederland! De Touareg is niet alleen vernieuwd, maar blijft ook trouw aan zijn ingetogen karakter als de ultieme allrounder onder de grote premium SUV's. Elke Touareg wordt standaard uitgerust met een efficiënte en krachtige plug-in hybride aandrijflijn, waardoor je zowel duurzaam als krachtig rijdt. Met de indrukwekkende 4MOTION vierwielaandrijving ben je altijd verzekerd van optimale grip en stabiliteit, zowel on- als offroad, ongeacht de omstandigheden. 

Comfortabel rijden

Met een toonaangevend trekgewicht van maar liefst 3.500 kg is de Touareg perfect geschikt om zware aanhangers te trekken: van grote caravans tot paarden-, auto- en boottrailers. Daarnaast biedt de nieuwe Touareg de optie voor adaptieve luchtvering (standaard aanwezig op de R-uitvoering). Dit zorgt voor een ongeëvenaarde rijervaring en uitzonderlijk comfort, waardoor de Touareg moeiteloos de concurrentie aangaat met de absolute top van premium SUV's op de markt.

Luxe Elegance of sportieve R

Het SUV-icoon van Volkswagen is verkrijgbaar in twee opwindende uitvoeringen: de verfijnde en luxe Elegance en de buitengewoon sportieve R. Met een krachtige plug-in hybride aandrijflijn en een soepele achttraps automatische transmissie, staat de Touareg garant voor een comfortabele rijervaring. In de Touareg eHybrid Elegance komt de perfecte samenwerking tussen een V6 benzinemotor en een elektromotor tot leven, met een indrukwekkend systeemvermogen van 280 kW/381 pk. Geniet standaard van hoogwaardige functies zoals de geavanceerde Air Care Climatronic airconditioning, de Innovision Cockpit met Discover Premium navigatiesysteem en een indrukwekkende Digitale Cockpit achter het stuur.

De nieuwe Touareg R eHybrid

De beste technieken toegepast

Het panoramische schuif-kanteldak, elektrisch verstelbare stoelen en luxe lederen bekleding maken elke rit een genot. De Touareg eHybrid Elegance schittert op het gebied van verlichting met zijn state-of-the-art Matrix HD koplampen en dynamische LED-achterlichten. Uw ervaring van gemak wordt nóg completer door de elektrisch openende achterklep en het geavanceerde Keyless Go startsysteem. Ook met Adaptive Cruise Control, Park Assist, Lane Assist, Front Assist en een handige achteruitrijcamera wordt comfort en veiligheid naar het hoogste niveau gebracht. Ervaar de toekomst van autorijden met de nieuwe Touareg, voor stijlvolle luxe en topprestaties!

De nieuwe Touareg Elegance

touaregrehybrid9

Sportieve prestaties

Volkswagen R ontwikkelde een gat in de markt met de Touareg R eHybrid, welke eveneens een plug-in hybride aandrijflijn bezit en een verbluffend systeemvermogen van maar liefst 340 kW/462 pk en een maximumkoppel van 700 Nm. De Touareg R biedt niet alleen weelderige luxe, maar voegt ook een opwindend sportief tintje toe. Stijlvolle 20-inch lichtmetalen velgen 'Braga', opvallende blauwe remklauwen met het kenmerkende R-logo, verlichte R-instaplijsten, en prachtige lederen bekleding 'Vienna' met elegante blauwe stiksels. Een echte ‘must-have’ voor de Volkswagen-liefhebber!

touaregelegance5

Interieurverlichting in wel 30 kleuren!

Geniet van ultiem comfort met een airconditioning met vier klimaatzones en luchtvering, zodat elke reis een waar genoegen wordt. Verfraai je rijervaring verder met het prachtige interieurverlichtingssysteem dat 30 instelbare kleuren biedt. Kies bijvoorbeeld voor de Touareg R in de unieke matte lakkleur 'Silicium Grey', waarmee u veel ogen gericht zult krijgen op deze prachtige bolide. Ervaar de opwinding van de Volkswagen Touareg R eHybrid en dompel uzelf onder in luxe en sportiviteit, gecombineerd in perfecte harmonie.

Volkswagen Service

Volkswagen biedt op de Touareg standaard 4 jaar fabrieksgarantie en daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van gratis 24 uur pechhulp binnen Europa. Met het uitgebreide servicenetwerk in Nederland en in Europa kunnen we de berijder binnen 3 uur weer mobiel laten zijn bij pech, zoals een lekke band.