De tijdlijn van de Volkswagen Touareg

  • In de showroom: proefrijden mogelijk
  • Mogelijk om te bestellen
  • Vanafprijzen bekend
  • Wereldpremière en onthulling
  • Aankondiging en eerste beelden

Kopen incl. BTW

€ 89.990,-

Klaar voor de toekomst met de vernieuwde Touareg.

De vernieuwde Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Het moderne design straalt zelfverzekerdheid en sportiviteit uit, en benadrukt nog meer zijn charme. Met features en innovaties zoals Matrix HD koplampen en de Innovision Cockpit is de Touareg klaar voor de toekomst.

Ervaar de nieuwe Volkswagen Touareg

De Touareg uitvoeringen

Onze Volkswagen Touareg voorraad

Nieuwe innovaties van de Touareg

De vernieuwde Touareg is met zijn talloze features zoals bijvoorbeeld de 'one-screen' Innovision Cockpit zijn tijd ver vooruit, met name het instrumentenpaneel van 38,1 centimeter. Denk ook aan items als een dakbeladingssensor, Head Up Display, Nachtzicht, Travel Assist, (Remote) Park assist, Trailer assist en nog veel meer. Uw ervaring van gemak wordt nóg completer door de elektrisch openende achterklep en het geavanceerde Keyless Go startsysteem. Ook met Adaptive Cruise Control, Park Assist, Lane Assist, Front Assist en een handige achteruitrijcamera.

Lees onderstaand nieuwsartikel voor meer informatie over alle technische innovaties.

Plug-in hybride met heel veel luxe

De nieuwste Touareg is standaard al voorzien van ultra luxe features, zoals Ergo Active voorstoelen met geheugenfunctie, maar ook met massagefunctie en stoelventilatie. U kunt alle details zelf samenstellen, waaronder de interieurkleuren, stoffen, leer en binnenverlichting. De koplampen bestaan uit 19.200 aparte LED-lampen die fungeren als oriëntatie-, verkeersbord- en waarschuwingsverlichting.

Met de plug-in hybride technieken in de Touareg is een elektrische actieradius tot wel 50 kilometer mogelijk. De elektromotor wordt gecombineerd met de 3.0 liter V6 benzinemotor. 

Het interieur van de nieuwe Volkswagen Touareg

touaregrehybrid11

Interieurverlichting in meerdere kleuren

Geniet van ultiem comfort met een airconditioning met vier klimaatzones en luchtvering, zodat elke reis een bijzondere beleving wordt. Verfraai je rijervaring verder met het prachtige interieurverlichtingssysteem dat 30 instelbare kleuren biedt. Geniet standaard van hoogwaardige functies zoals de geavanceerde Air Care Climatronic airconditioning, de Innovision Cockpit met Discover Premium navigatiesysteem en een indrukwekkende Digitale Cockpit achter het stuur.

Volkswagen Touareg zakelijke lease

Voor zakelijke lease van de Volkswagen Touareg bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij hebben altijd wel een interessant zakelijke lease aanbod. Weten of er wat voor u tussen zit? Bekijk snel ons zakelijke lease aanbod voor de Volkswagen Touareg!

touareg-exterieur5

Brochure & prijslijst Volkswagen Touareg