Klaar voor de toekomst met de vernieuwde Touareg.

De vernieuwde Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Het moderne design straalt zelfverzekerdheid en sportiviteit uit, en benadrukt nog meer zijn charme. Met features en innovaties zoals Matrix HD koplampen en de Innovision Cockpit is de Touareg klaar voor de toekomst.

Nieuwe Touareg verwacht medio december 2023

In mei 2023 publiceerde Volkswagen de eerste informatie en foto's van de vernieuwde Touareg, die rond medio december 2023 op de markt zal gaan komen. De facelift van de Touareg is vooral te herkennen aan de nieuwe Matrix HD koplampverlichting en de doorlopende LED-lichtstrip in de grille. De Touareg zal enkel als eHybrid leverbaar zijn. De Elegnane-uitvoering bezit een V6 benzinemotor in combinatie met een elektromotor waarmee hij in totaal 280 kW/381 pk levert. De topuitvoering Touareg R eHybrid bereikt zelfs een systeemvermogen van 340 kW/462 pk.

Bij ons leverbaar: de Touareg PHEV en PHEV R

Ervaar de nieuwe Volkswagen Touareg

Drie uitvoeringen met elk een eigen uitstraling

Niet meer nieuw te bestellen!

Onze Volkswagen Touareg voorraad

De nieuwe Volkswagen Touareg van binnen

Highlights van de Touareg

De vernieuwde Touareg is met zijn talloze features zoals bijvoorbeeld de 'one-screen' Innovision Cockpit zijn tijd ver vooruit. Denk aan items als een dakbeladingssensor, Head Up Display, Nachtzicht, Travel Assist, Park assist Trailer assist en nog veel meer. Lees het nieuwsartikel voor meer informatie hierover.

Volkswagen Touareg zakelijke lease

Voor zakelijke lease van de Volkswagen Touareg bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Weten of er wat voor u tussenzit? Bekijk snel ons zakelijke lease aanbod voor de Volkswagen Touareg!

touareg-exterieur5

Brochure & prijslijst Volkswagen Touareg