Nieuwe basisuitvoeringen

Er zijn door Volkswagen nieuwe basisuitvoeringen van de Taigo, T-Cross en T-Roc geïntroduceerd. Met een ruime standaarduitrusting is de Taigo er nu al vanaf € 28.890*; de T-Cross en de T-Roc zijn nu respectievelijk vanaf € 29.490* en  € 31.990*verkrijgbaar. De nieuwe modellen zijn nu bij ons te bestellen.

De standaarduitrustingen van de populaire compacte SUV’s zijn tot wel € 2.200 in prijs verlaagd en zelfs uitgebreid! De Taigo, T-Cross en T-Roc zijn nu allemaal al rijk uitgerust met onder andere uitgebreide multimedia systemen met App Connect (Apple Car Play / Android Auto) zijn nu standaard aanwezig.

Bekijk hieronder de uitrustingen per model.

volkswagentaigo2

Taigo: sportieve coupé

De Taigo kent een goede technische basis en fijne rijeigenschappen. De voordelen van een familieauto vallen samen met sportieve coupé-looks. Dankzij een lange wielbasis van 2,55 meter biedt hij ruimte voor vijf inzittenden en een bagageruimte van maar liefst 438 liter. De Taigo kent nu een nieuw instapmodel waarbij hij een zeer complete uitrusting kent met een hoogwaardig interieur. Standaard is hij voorzien van LED-koplampen, Digital Cockpit van 20,3 cm, App-Connect en Cruise Control. Ook Climatic airconditioning is inbegrepen en zijn de buitenspiegels met verwarming elektrisch instelbaar. Daarnaast heeft de Taigo standaard een multimediasysteem ‘Radio Composition’ met 16,5 cm display + vier speakers met tevens Lane Assist en Front Assist. De Taigo is er nu met de 70 kW/95 pk sterke 1.0 TSI en handgeschakelde vijfversnellingsbak al vanaf € 28.890*. Daarmee is hij zelfs € 1.650 voordeliger dan de Taigo Life met dezelfde motor/transmissiecombinatie. De Taigo wordt geleverd inclusief vier jaar garantie en ook levenslange mobiliteitsservice.

volkswagent-cross1-2

T-Cross: de stoere alles-in-één-auto

De T-Cross, de populaire stads-SUV, deelt zijn platform met de Polo waardoor hij erg wendbaar is en prettig is om in te rijden. Verder heeft de T-Cross een stoere uitstraling, een ruim interieur is hij heel veelzijdig. De nieuwe standaarduitvoering, die simpelweg ook T-Cross heet, is al voorzien van vele uitrustingen. Het ‘Composition Colour’ multimediasysteem met 16,5 inch touch display is standaard en dat geldt ook voor App-Connect, de verschuifbare achterbank en elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels. Daarnaast is de T-Cross voorzien van vele assistentiesystemen, zoals Adaptive Cruise Control, Lane Assist, Front Assist en Hill Start. De nieuwe T-Cross wordt geleverd met de 70 kW/95 pk sterke 1.0 TSI turbo-benzinemotor met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Hij is er inclusief vier jaar garantie en levenslange 24-uurs mobiliteitsservice vanaf € 29.490*.

volkswagent-roc2-2

T-Roc: elegant en ruim

Tevens heeft de Volkswagen T-Roc een nieuwe basisuitvoering met een uitrusting die eerder bij duurdere versies te verwachten zijn. Standaard zijn onder andere LED-verlichting, Adaptive Cruise Control, Digital Cockpit, het multimediasysteem ‘Radio Composition’ met 16,5 inch touch display en zelfs ‘App-Connect’ smartphone integratie. De nieuwe basisuitvoering van de T-Roc heeft een krachtige (81 kW/110 pk) en efficiënte 1.0 TSI turbo-benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Hij is leverbaar vanaf € 31.990* met tevens vier jaar garantie en levenslange 24-uurs mobiliteitsservice.

Prijsinformatie

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Vraag naar de verkoopinformatie.