Kopen incl. BTW

€ 34.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 449,-

De Volkswagen T-Roc. Vol vertrouwen

Laat gegarandeerd een indruk achter met de T-Roc. Deze compacte SUV combineert al het goede van Volkswagens meest succesvolle modellen ooit, van Golf tot Tiguan. Het resultaat is een sportieve, eigenwijze Volkswagen met 1.290 liter bagageruimte (grootste in zijn klasse) en klaar voor elk avontuur. Hoge zit, stoere looks en comfortabel. Dat is de T-Roc. 

De Volkswagen T-Roc is standaard uitgerust met praktische opties zoals LED-koplampverlichting, Lane Assist en App-Connect. Lees hieronder meer over de T-Roc uitvoeringen of bekijk onze actuele Volkswagen T-Roc voorraad. 

Onze actuele T-Roc acties

Life Edition vanaf €36.990

Om te voorkomen dat u gaat twijfelen welke uitvoering u moet kiezen is er nu de T-Roc Life Edition. Standaard rijk uitgerust met onder meer:

  • Parkeersensoren
  • Getinte ruiten
  • Achteruitrijcamera
  • Adaptive Cruise Control (Travel Assist)
  • Apple Carplay
  • 17" lichtmetalen velgen
  • Keyless Access
  • Metallic lak

Kies voor een DSG automaat voor een meerprijs van €2.000 en je gaat met luxe en gemak de weg op met de T-Roc Life Edition.

Beschikbare T-Roc uitvoeringen

Onze Volkswagen T-Roc voorraad

De Volkswagen T-Roc van binnen

Herkenbare details

De T-Roc valt in alle opzichten op. De brede voorbumper, lange silhouet met chromen frame en de strakke coupéstijl lijnen springen er het meest uit, maar ook de verschillende kleurcombinaties die mogelijk zijn. De zwarte spiegels, het dak en de dakstijlen geven de T-Roc veel contrast, waardoor er aan aandacht geen gebrek is voor de T-Roc. Ook zijn opvallende IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting zorgt ervoor dat de T-Roc opvalt in het donker, maar ook heeft u optimaal zicht. Met Dynamic Light Assist heeft u in elke omgeving het gewenste licht heeft en is het ook voor andere verkeersdeelnemers een aangenaam blikveld.

Web Ready PNG-T-Roc R TCR0983

Nieuwste innovaties

Met de nieuwste innovaties en technische features laat de T-Roc nadrukkelijk zien dat het een moderne Volkswagen is. De T-Roc is voorzien van een 9,2 inch infotainmentsysteem, waar de navigatie zit inbegrepen, u naar uw favoriete muziek kunt luisteren en u handsfree kunt bellen door uw smartphone te verbinden met uw T-Roc. Ook is er de Digital Cockpit die alle belangrijke rij-informatie overzichtelijk weergeeft achter het stuurwiel. Om het plaatje compleet te maken, is er Predictive Cruise Control, waarmee u een vaste snelheid en afstand tot de voorliggers houdt. De aanwezige Side Assist geeft aan of u veilig van baan kunt wisselen en met 'Park Assist' wordt u handig geholpen bij het inparkeren. De meest opvallende innovatie is IQ.DRIVE Travel Assist, het hulpmiddel dat sturen, remmen en optrekken tot 210 km per uur zelf doet. Het beste is om wel uw handen aan het stuur te houden.

T-Roc Private Lease

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor private lease. Zo rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe Volkswagen T-Roc. Kies voor zekerheid met het Private Lease Keurmerk. Weten of dit interessant voor u is? 

T-Roc Zakelijke Lease

Voor zakelijke lease van de Volkswagen T-Roc bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij hebben altijd wel een interessant zakelijk lease aanbod. Weten of er wat voor u tussen zit? Bekijk snel ons zakelijke lease aanbod voor de Volkswagen T-Roc!

Web Ready PNG-T-Roc TC0933

Brochure & prijslijst Volkswagen T-Roc

Over de Volkswagen T-Roc

De Volkswagen T-Roc is de 4e SUV welke in 2017 door Volkswagen op de markt is gebracht. Het is een compacte SUV welke het beste van de Volkswagen Golf en de Volkswagen Tiguan combineert. De Volkswagen T-Roc is groter dan de Volkswagen T-Cross en kleiner dan de grotere broer de Volkswagen Tiguan. 

Dankzij de stoere en robuuste looks van de T-Roc gecombineerd met hoge instap en ruime bagageruimte (445 liter) is de T-Roc binnen korte tijd een erg populair model geworden. Tel daar de standaard rijke uitrusting (o.a. parkeersensoren voor en achter & Adaptive Cruise Control) bij op en duidelijk wordt dat de Volkswagen T-Roc voor iedereen een erg praktische en prettige auto is om in te rijden. 

T-Roc Cabrio

In 2020 heeft de Volkswagen T-Roc voor het eerst een uitbreiding gehad in het carrosserie-aanbod. Er is sindsdien ook een T-Roc cabriolet beschikbaar, onder de naam T-Roc Cabrio. De T-Roc Cabrio is voorzien van een softtop welke in 9 seconden open te klappen is bij een snelheid tot 30 km/uur. Net zoals de reguliere T-Roc is de Cabrio net zo rijk uitgerust en geniet u dus van dezelfde standaardopties.