Wat maakt hem zo bijzonder?

De Volkswagen ID.3 is alweer drie jaar op de markt en vanaf dat moment was dit al een behoorlijk succesnummer. In dit artikel nemen wij u mee naar het ultieme rijplezier met de ID.3: stil, soepel en snel, zonder uitlaatgassen! De batterijen zijn slim ingebouwd tussen de assen voor een perfect neutraal weggedrag. Hoewel hij geen lichtgewicht is met bijna 1800 kilogram, stuurt hij fijn en rijdt als een voorbeeldige auto. Caravanliefhebbers moeten wellicht uitkijken, want de ID.3 kan geen aanhanger trekken. Gelukkig biedt de SUV-variant, de ID.4 en ID.5, een perfect alternatief voor wie extra kracht nodig heeft! Ontdek de toekomst van autorijden met de Volkswagen ID.3 Pro Advantage.

Volkswagen ID3 interieur (2)

Meer ruimte door compactere bouw

Ervaar zelf de compacte kracht van elektrische aandrijving in de unieke ID.3! Met het formaat van een Golf en de ruimte van een Passat op de achterbank, biedt deze auto ook lange personen comfortabel zitgemak. De bagageruimte van 385 liter achterin is dan ook ruim voldoende. Het interieur straalt helemaal de moderne tijd uit. Het moet natuurlijk wel uw smaak zijn, maar de veelzijdigheid in de bekleding zullen ongetwijfeld velen overtuigen van een prettige omgeving binnen de ID.3. Daarnaast zorgt het instrumentarium aan het stuur, in combinatie met de handige draaiknop voor de automaat-standen, voor extra ruimte tussen de voorstoelen, waar nu een ruim bergvak en grote bekerhouders te vinden zijn. Een unieke reisgenoot!

Volkswagen ID.3  (15)

Actieradius

Ontvang zes jaar kosteloos onderhoud en apk bij deze opmerkelijke auto! De ID.3 Pro en Pro Edition (Advantage) beschikt over een 58 kWh batterijpakket en biedt een indrukwekkende WLTP-actieradius van maximaal 424 km. Dit kan natuurlijk verschillen bij andere (weers)omstandigheden. Heeft u liever meer accucapaciteit? Dan kunt u ook kiezen voor de vernieuwde ID.3 Pro S of Pro S Business. Toch biedt de Pro (Advantage) al een soepele aandrijving met veel rijbereik en kunt u het bedieningspaneel eenvoudig bedienen.

Volkswagen ID3 interieur (5)

Wat zijn nog meer voordelen?

Dankzij vele innovaties is de ID.3 software altijd up-to-date. Uiteraard moet er periodiek nog wel een handmatige software update worden gedaan door onze werkplaats. De software beschikt altijd over de meest nieuwe functies, waardoor rijden nóg comfortabeler en leuker wordt.

U rijdt een Volkswagen ID.3 bij ons uit voorraad al vanaf € 35.990 inclusief € 3.000 voorraadvoordeel U kunt tevens nog beschikken over nog eens € 2.950 EV-subsidie. Ook zijn er lagere kosten voor het bezit van de ID.3 ten opzichte van benzine/dieselauto’s, want u betaalt minder voor stroom dan voor brandstof en u betaalt geen wegenbelasting.

Ook fijn voor de zakelijke rijder: de Volkswagen ID.3 bij ons uit voorraad rijdt u tegen slechts 16% bijtelling!

VW ID.3 Head up display

Gebruiksvriendelijk

De Volkswagen ID.3 heeft vergeleken met de Golf en Polo een hoge instap, dat komt omdat de accu zich onder de auto bevindt. De ID.3 heeft een opvallend korte draaicirkel van slechts 10,20 meter, nog korter dan een Golf! Het infotainment, met prachtige navigatiekaarten van ongeëvenaarde kwaliteit, voegt een grafisch mooi tintje toe aan de ervaring. Verbonden blijven is moeiteloos dankzij Bluetooth. Zodra dat gedaan is, geniet u van semi-autonoom rijden op een vergevorderd niveau. Cruise-control en automatische afstandshouder zorgen voor een ontspannen rit, terwijl de auto zelfs bij scherpe bochten automatisch vertraagt. Een fascinerende eigenschap die in het instrumentarium wordt weergegeven. Ontdek nu het toekomstgerichte rijden met deze opvallende elektrische Volkswagen en rijd snel in uw nieuwe ID.3 uit voorraad met tijdelijk extra voordeel!

Web Ready PNG-Global Social Media Plan September 2022 Through The City IG FB clean 1

Garantie

Volkswagen biedt acht jaar garantie op het batterijenpakket, dat biedt ook voor de jonge occasion-kopers. Snelladen kan tot 100 kW. Bij een optimaal werkende snellader (op gelijkstroom) is een half uur laadtijd voldoende om weer 290 kilometer te rijden.

Een hightech karakter dat innovatie ademt met een opvallende gekleurde lichtstreep die over het dashboard loopt en oplicht wanneer u rem-energie wint. Als 's werelds grootste autofabrikant beschouwt Volkswagen de ID.3 als het derde iconische hoofdstuk in hun geschiedenis, naast de legendarische Kever en de immens populaire Golf. De ID.3 straalt een charmante en sympathieke uitstraling uit, vooral opvallend in zijn vriendelijke front.

VW ID.3 IQ Light

Luxe met voordeel

Geniet van een luxueuze rijervaring met 18 inch lichtmetalen wielen, geavanceerde led-matrix-koplampen, handige keyless access, een handige achteruitrijcamera, privacy-glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, comfortabele designstoelen, een oogstrelend tweekleurig exterieur, sfeerverlichting instelbaar in maar liefst 30 kleuren, en stijlvolle kunstleren deurbekleding.

Stap in de toekomst van mobiliteit en ervaar de ID.3: een indrukwekkende combinatie van technologie, comfort en tijdloze vrolijkheid." Bekijk onze voorraad nu en beleef snel het elektrisch rijden!