Kopen incl. BTW

€ 52.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 849,-

Volkswagen ID.5: De Coupé variant van de ID.4

De nieuwe, volledig elektrische SUV-coupé van Volkswagen staat nu bij Huiskes-Kokkeler in de showroom. De ID.5 staat garant voor een sportief rijgedrag en heeft door de lithium-ionbatterij tussen de assen, een bereik tot 516 kilometer (WLTP). Met de uitvoeringen Pro Business en GTX heeft u respectievelijk tot 514 en 513 kilometer rijbereik. Bijpassend is iedere ID.5 uitgerust met het grote long-range accupakket (77 kWh) dat geschikt is voor 135 kW snelladen. Ontdek op deze pagina alle informatie over het nieuwe topmodel van de ID. Family. Nieuwsgierig? Via onderstaande button kunt u zich direct aanmelden voor een proefrit. Lees verder voor meer informatie over prijzen en uitvoeringen van de Volkswagen ID.5.

Stijlvol

De ID.5 heeft een herkenbaar en hoog front met IQ.Light LED-matrixkoplampen, ook bij dit model is de kenmerkende lichtstrip in de voorbumper terug te vinden. Het silhouette van dit model is nieuw voor Volkswagen. De lage vloeiende daklijn die over de gehele carrosserie naar achter loopt en uitmond in een achterspoiler, geeft deze SUV-coupé zijn stijlvolle en unieke looks. Aan de achterkant geven de horizontale lijnen de SUV karakter en geeft de breedte van het model een extra stoer uiterlijk. De aandacht wordt automatisch getrokken door de LED-achterlichten met 3D-design. 

Innovaties op elk vlak

De ID.5-modellen zitten bomvol nuttige innovaties. Zo komen het digitale instrumentarium en het grote, 12 inch high-res display van het multimediasysteem duidelijk naar voren dankzij hun heldere weergave en opvallende graphics. Dankzij We Connect-diensten zijn onder meer huidige online verkeersinformatie, online radio, online kaartupdates en informatie over laadstations altijd beschikbaar. Tevens beschikt hij over de ID. Software 3.0 waardoor de stembediening ("Hallo ID.") sterk is verbeterd. De functie heeft online toegang tot informatie in de Cloud en wordt daarmee steeds slimmer. Met Car2X-communicatie worden de nieuwe ID.5-modellen nog veiliger. Ze staan in verbinding met andere auto’s uit de Volkswagen-concern met dezelfde technologie én de infrastructuur, waardoor ze onderling kunnen communiceren en binnen no-time de bestuurder kunnen waarschuwen.

Indrukwekkende getallen

De sierlijke coupé-daklijn is ook gunstig voor het verbruik. Vanwege het gestroomlijnde exterieur wordt de luchtweerstand beperkt tot een Cw-waarde van slechts 0,26 (0,27 voor ID.5 GTX). Ook aan ruimte is er geen gebrek: de ID.5 beschikt over wielbasis van maar liefst 2,77 meter en qua hoofdruimte levert de ID.5 slechts 12 millimeter in t.o.v. de ID.4. Hierdoor wordt een zeer ruimtelijke, lounge-achtige binnenruimte gecreëerd. De bagageruimte valt met 549 liter ook niet tegen.

Onze Volkswagen ID.5 voorraad

De ID.5 GTX ‘Xcite’

Ontworpen en gebouwd door studenten voor een project: Deze ID.5 GTX 'Xcite' is een nog sportievere en stoerdere versie van de ID.5 GTX. Dit model heeft een 82 kWh accupakket (5 kWh meer dan de GTX) en behaalt een topsnelheid van 180 km/u. De 22 inch velgen zijn gemaakt van gesmeed aluminium en afgewerkt met poedercoating. Voor het interieur is er gebruik gemaakt van Alcantara en vegan leer met speciaal honingraatmotief voor in de stoelen en deurpanelen. Het model heeft een digitaal audiosysteem met apparatuur van Gladen, Musway en Bang & Olufsen, dat bestaat uit tien versterkers en een subwoofer, goed voor een totaal vermogen van 2000 watt. In de kofferbak ligt een Teamgee H5 elektrisch skateboard, waarop de bestuurder van de parkeerplaats naar de eindbestemming kan rijden.

Beschikbare ID.5 uitvoeringen

Onze actuele ID.5 acties

Introductievideo Volkswagen ID.5 en ID.5 GTX
Play

Introductievideo Volkswagen ID.5 en ID.5 GTX