Klaar voor een proefrit

Recentelijk kwam Volkswagen met de gloednieuwe ID.3 Pro op de markt. Deze krachtige elektrische upgrade van de ID.3 met een indrukwekkende 58 kWh accupakket biedt nu een hogere actieradius van maar liefst 429 kilometer (WLTP) en wordt aangedreven door een elektromotor met 150 kW/204 pk vermogen en bezit de ID.3 Pro standaard meer luxe, waardoor elke rit een plezierige ervaring wordt.

id.3pro10

Nu te bestellen

Uw eigen ID.3 is nu te bestellen bij Huiskes-Kokkeler voor een prijs vanaf slechts €42.690*! Sluit aan bij de ruim 17.000 tevreden ID.3-rijders in Nederland die u voorgingen en ervaar zelf de geweldige combinatie van stijl, ruimte, gebruiksgemak, comfort én uitstekende (laad)prestaties die de ID.3 biedt. De ID.3 heeft daarnaast een cruciale rol gespeeld in de doorbraak van elektrisch rijden en er is door Volkswagen goed geluisterd naar de feedback van onze klanten om het gamma verder te verfijnen. De ID.3 Pro is het nieuwe instapmodel in de vernieuwde serie en staat nu voor u klaar voor een proefrit! Plan uw proefrit in Doetinchem of Hengelo!

id.3pro1

Veel nieuwe features

De futuristische ID.3 Pro wordt uw nieuwe ultieme rijervaring! Met geavanceerde LED-verlichting toont hij zijn hightech karakter met veel zelfvertrouwen. Binnenin wordt u omarmd door luxe dankzij het Ready to Discover multimediasysteem met 30,5 cm touchdisplay, inclusief App-Connect voor ideale connectiviteit. Geniet van het gemak van automatische Climatronic airconditioning en het stijlvolle, met kunstleder beklede multifunctionele stuurwiel. Tevens biedt de ID.3 Pro een moeiteloze en comfortabele rijervaring met Lane Assist, Adaptieve Cruise Control en Park Distance Control, voor extra veiligheid. Altijd goed zicht tijdens koude ochtenden met de elektrisch verstelbare/inklapbare verwarmde buitenspiegels. Bezoek nu onze showroom en ervaar de toekomst van autorijden.

id.3pro6

(Laad)prestaties waar u verder mee komt

Ontdek de kracht van de toekomst met de geavanceerde ID.3 Pro bij Huiskes-Kokkeler! Met een combinatie van een 150 kW / 204 pk sterke elektromotor en een 58 kWh accupakket, levert deze auto een indrukwekkende actieradius tot 429 kilometer**. Laden gaat ook sneller met de 120 kW snellader: van 5% tot 80% laadt hij in slechts 35 minuten.

Voor wie iets meer extra’s wil, is er de ID.3 Pro S, met zelfs een range tot wel 557 kilometer** en nog iets krachtiger opladen met 170 kW. De ID.3 Pro begint bij een vanafprijs van € 42.690* en dankzij de SEPP-subsidie van € 2.950 kunt u als particulier nu zelfs al rijden vanaf € 39.740**.

id.3pro5

Pro (Edition) Advantage uit voorraad

Liever direct rijden? De ID.3 Advantage (het model vóór de facelift) uit voorraad rijdt u al vanaf € 35.990! U kunt hier nu nog tijdelijk voor kiezen, zolang de voorraad strekt. Hij is er als ID.3 Pro Advantage en ID.3 Pro Edition Advantage. Beide uitvoeringen beschikken standaard over het 58 kWh accupakket met een rijbereik tot 426 kilometer (WLTP)** en beschikken de Advantage-modellen standaard onder meer over Adaptive Cruise Control, navigatie, smartphone-integratie met app-connect. De geavanceerde veiligheidssystemen, waaronder parkeersensoren, lane assist en Front Assist, zijn ook standaard inbegrepen.

id.3pro2

“Pakket-Advantage”

Ongeëvenaarde voordelen met de Volkswagen ID.3 Pro Advantage en Pro Edition Advantage! Rijd extra voordelig dankzij het pakketvoordeel van ruim €2.900 op de ID.3 Pro Advantage en maar liefst €4.000 op de ID.3 Pro Edition Advantage. Haal nóg meer voordeel uit uw zomer met onze exclusieve actie. In de maanden juli en augustus ontvangt u een extra voordeel van maar liefst €3.000 tijdens de Zomersale deals. Zo rijdt u de ID.3 Advantage rijden vanaf slechts €35.990! En voor de particuliere snelle beslissers hebben we nog een extra bonus met de tijdelijke SEPP-subsidie van €2.950 op volledig elektrische auto's. Hiermee kan het totale voordeel op de uit voorraad leverbare ID.3 laten oplopen tot maar liefst €9.950!

Voor zakelijke rijders hebben we ook goed nieuws. Profiteer van een lage fiscale bijtelling van slechts 16% over de eerste €30.000 van de fiscale waarde.

Volkswagen Service en t/m 7 jaar onderhoud

De vernieuwde Volkswagen ID.3 is er met 7 jaar onderhoud en 8 jaar fabrieksgarantie op de hoogvoltaccu (tot 160.000 km). Gratis 24u pechhulp binnen Europa en het servicenetwerk van Volkswagen in Nederland en Europa zorgt ervoor dat u binnen 3 uur weer op weg bent bij pech, zoals bij een lekke band.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Vraag naar de verkoopinformatie.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.