Volkswagen ID.3 nu bestelbaar

15 juli 2020

ID.3 per direct te bestellen als limited 1st edition

De Volkswagen ID.3 1st limited edition is per direct bestelbaar en de eerste leveringen vinden plaats in september. Na de Kever en de Golf is de volledig elektrisch aangedreven ID.3 opnieuw een uniek hoofdstuk in de historie van Volkswagen.

ID.3 1st: drie uitvoeringen

De ID.3 st limited edition heeft standaard het grotere 58 kWh batterijpakket aan boord, goed voor 424 km actieradius (WLTP). De elektromotor bevindt zich op de achteras en levert 204 pk en 310 Nm koppel. Hiermee accelereert de ID.3 in 7,3 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u, rijplezier gegarandeerd! Alle uitvoeringen voorzien in een mogelijkheid tot snelladen bij 100 kW gelijkstroom (DC) of 11 kW wisselstroom (AC). Dit zijn de uitvoeringen:

Basisversie ID.3 1st: vanaf € 37.990. 
Beschikt standaard over 18" velgen, DAB+ radio, navigatiesysteem inclusief streaming & internet, Natural Voice Control, Lane Assist, Adaptive Cruise Control en parkeersensoren.
ID.3 1st Plus: vanaf € 43.990
Extra t.o.v. de basisuitvoering: 19" velgen, IQ.LIGHT LED Matrix koplampen, Keyless entry en achteruitrijcamera. 
ID.3 1st Max: vanaf € 49.490
Topmodel met extra luxe zaken als 20" velgen, Augmented Reality Head-up Display, een panoramadak, Ergo-Active stoelen (elektrisch verstelbaar), dodehoeksensor, Travel Assist en draadloos telefoon laden. 

Onderhoud tot 6 jaar inbegrepen

Met de ID.3 is elektrisch rijden bereikbaar voor een nog groter publiek dan ooit tevoren. Niet alleen de aantrekkelijke aanschafprijs en de lage fiscale bijtelling voor de zakelijke rijder, maar ook een speciaal voor Nederland ontwikkeld, uniek aanbod voor onderhoud. De ID.3 wordt geleverd met tot 6 jaar onderhoud (m.u.v. slijtagedelen) en APK-keuring bij Huiskes-Kokkeler.