Gaat u een elektrische auto rijden?

Heeft u of overweegt u een elektrische auto? Dan krijgt u ongetwijfeld te maken met vragen over de actieradius, laden, laadpassen en meer. We helpen u hiermee graag op weg. 

In samenwerking met onze partners bieden we u een all-in oplossing in 2 stappen:

  1. U kiest (of heeft) een elektrische auto
  2. We bieden u een oplossing voor thuis en onderweg laden

Elektrische modellen per merk

Volkswagen ID.3  (15)

#1: Elektrische auto

Of u nu zakelijk of privé een elektrische auto wilt rijden, we hebben voor iedere situatie de juiste oplossing. Samen met onze partners Lanova en Pure Energie bieden we u ook de laadoplossing en energieoplossing(en). Zo haalt u het optimale uit uw elektrische auto én kunt u zelfs volledig CO2 neutraal rijden! We hebben diverse elektrische auto's beschikbaar, zoals de Volkswagen ID.3, ID.4, ID.5, ID.7 en ID. Buzz, Audi Q4 (Sportback) e-tron, Q8 (Sportback) e-tron en e-tron GT, CUPRA Born, Škoda Enyaq iV en Enyaq Coupé iV

EV subsidie voor particulieren

De vaak genoemde EV subsidie om het rijden van volledig elektrische kleinere en compacte middenklasse personenauto's aantrekkelijker te maken voor particulieren valt onder de Subsidieregeling Elektrische Personenauto's voor Particulieren (SEPP). Het betreft een subsidieregeling welke van 1 juli 2020 tot 1 juli 2025 loopt, met een maximum bedrag per jaar. 

Bekijk hieronder de factsheets met uitleg over de werking en het aanvragen van deze subsidie.

#2: Thuis en onderweg laden: E-Energie

E-Energie is een initiatief van Huiskes-Kokkeler en staat voor ontzorging op het gebied van elektrisch rijden. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten bieden wij kwalitatieve laadoplossingen; simpel, snel en zonder gedoe. Wij werken samen met gerenommeerde partners Shuttel en Lanova Laadpalen.

Met een laadstation en laadpas kunt u gemakkelijk en veilig uw auto thuis opladen. Doordat het laadstation is verbonden met een backoffice kunnen de laadkosten snel en eenvoudig verrekend worden, dus geen administratieve lasten.

Met de laadpas of laadsleutel heeft u toegang tot alle publieke laadstations in Nederland én steeds meer publieke laadstations in het buitenland. U kunt direct laden waar u ook bent. Het kost u slechts enkele euro's per maand en de kosten van de transacties. U kunt kosteloos meerdere laadpassen en laadsleutels aanvragen. 

Fiscaal voordeel voor ondernemers

Als ondernemer kunt u profiteren van meerdere fiscale voordelen bij de aanschaf en installatie van een laadstation. U kunt gebruik maken van de volgende subsidies:

  • MIA regeling: Milieu Investerings Aftrek van 36%
  • KIA regeling: Kleinschaligheids Investerings Aftrek van 28%
  • VAMIL regeling: willekeurige afschrijving milieuinvesteringen
  • Vervroegd afschrijven tot 75% in één jaar

We helpen u graag bij advies over de beschikbare subsidies. 

Onze elektrische modellen