Compleet en een aantrekkelijke prijs

Volkswagen gaat uitbreiden binnen het elektrische gamma: De ID.4 en ID.5 krijgen een nieuwe Pro Business-uitvoering. Deze Pro Business combineert stijlvolle looks met een zeer complete standaarduitrusting voor een aantrekkelijke meerprijs en met onze Fast Start acties krijgt u klantvoordeel dat kan oplopen tot zelfs € 2.900. De nieuwe ID.4 Pro Business is al te rijden vanaf € 289 netto bijtelling per maand en de ID.5 Pro Business vanaf € 303 per maand)***.

De sportieve ID.4 SUV en de ID.5 bieden alle (zakelijke) rijders ruimte, gebruiksgemak en uitstraling. Met standaard 19 inch lichtmetalen velgen en LED-koplampen zijn ze echte blikvangers. De Pro Business is voorzien van een Exterieur Style-pakket dat zorgt voor extra stijlvolle details met een zwart dak en zilverkleurige accenten in de daklijsten, bumpers en diffusor.

id.5probusiness5

De luxe van Pro Business

Volkswagen biedt met deze nieuwe Pro Business-uitvoering een aantrekkelijke nieuwe keuze voor met name zakelijke rijders, naast de bestaande line-up (Pure, Pro en GTX voor de ID.4 en de Pro en GTX voor de ID.5). Deze nieuwe uitvoeringen zijn voorzien van een bult extra’s. De luxe en het gemak van onder meer ‘Discover Pro’ navigatie en een 25,4 cm groot touchscreen is waar deze uitvoering de nadruk op legt. Andere standaard voorzieningen zijn de draadloze smartphone oplader, automatische 2-zone airconditioning, verwarming van de voorstoelen en het verwarmbare, multifunctionele lederen stuurwiel. Ook bezitten de ID.4 en ID.5 Pro Business een achteruitrijcamera, Park Assist Plus, Keyless Acces en diefstalalarm.

id.4probusiness1

Tot 528 kilometer actieradius (WLTP)

De ID.4 en ID.5 Pro Business worden standaard geleverd met het 77 kWh accupakket. Dat is te combineren met een 128 kW/174 pk of een 150 kW/204 pk sterke elektromotor. Hierbij is een actieradius tot wel 528 kilometer mogelijk, afhankelijk van de combinatie, uw rijstijl en de omstandigheden. Het opladen van het accupakket van 5-80% duurt bij een 135 kW-laadpunt ongeveer 38 minuten.

id.5probusiness1

Aantrekkelijke prijzen, ook voor de bijtelling

De nieuwe, compleet uitgeruste ID.4 Pro Business met 128 kW/174 pk sterke elektromotor is leverbaar vanaf € 51.990*, de ID.5 Pro Business met deze aandrijflijn is er vanaf € 53.990*. Het klantvoordeel kan oplopen tot wel € 2.900 voor de ID.4 (ID.5: € 2.700). De gunstige fiscale waarde vertaalt zich in een aantrekkelijke fiscale bijtelling. Zo is de ID.4 Pro Business al te rijden vanaf € 289 netto bijtelling per maand*** en de ID.5 Pro Business vanaf € 303 per maand***.

id.4probusiness5

De zekerheden van Volkswagen

De Volkswagen ID.4 en ID.5 Pro Business worden geleverd met standaard tot 7 jaar onderhoud inclusief en 8 jaar garantie (óf 160.000km) op de hoogvoltaccu. Ook wordt er gratis 24-uurs mobiliteitsservice aangeboden, net als op alle Volkswagen modellen.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Vraag onze adviseurs naar de informatie

**) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

***) Berekend o.b.v. een fiscale waarde van € 52.830 en de belastingschijf van 36,93%

Naar de Fast Start acties