Kopen incl. BTW

€ 43.690,-

Private leasen p/m v.a.

€ 699,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 599,-

De ID.4: de eerste elektrische SUV van Volkswagen

De ID.4 is de eerste elektrische SUV van Volkswagen. De ID.4 maakt net als de ID.3 en ID.Buzz gebruik van het MEB-platform dat speciaal is ontwikkeld voor elektrische ID-family. De SUV krijgt door zijn gestroomlijnde design en het grote accupakket een actieradius van maar liefst 528 km (WLTP). Tevens is de SUV Coupé variant, de Volkswagen ID.5, bij ons in de showroom te bewonderen. 

De ID.4 is leverbaar als achterwielaangedreven SUV en ook als vierwielaangedreven-versie: de GTX, dit is de meest sportieve uitvoering. In elk model wordt het accupakket laag in de SUV geplaatst, waardoor het lage zwaartepunt in een dynamisch rijgedrag resulteert. De ID.4 heeft een actieradius van maximaal 528 km (WLTP), afhankelijk van de gekozen uitvoering van de ID.4. De acceleratie van 0 naar 100 km/u wordt in 8,5 seconden gehaald. De topsnelheid is begrensd op 160 km/u. Dankzij de achterwielaandrijving bedraagt de draaicirkel slechts 10,4 meter. De elektrische SUV is op te laden met wisselstroom, 3-fase stroom en gelijkstroom. Ook is de ID.4 beschikbaar als Pro-uitvoering.

Profiteren van de EV-Subsidie

De Volkswagen ID.4 Pure, de nieuwste standaarduitvoering die al beschikt over veel opties, is nieuw te bestellen en tevens snel leverbaar. U kunt nog profiteren van de EV-Subsidie. Lees hieronder alles over de EV-Subsidie, of neem contact met ons op. 

De Volkswagen ID.4 GTX: Nu ook beschikbaar

Volkswagen breidt de ID. Family uit met een sportievere versie van de ID.4: de ID.4 GTX. Geniet van nóg meer sportiviteit en vermogen, waardoor uw rijbeleving de kers op de taart krijgt.

Design

Het design van de ID. Family is compleet vernieuwd, maar dit is niet ten koste gegaan van het karakter van Volkswagen. De kenmerken van Volkswagen zijn in het design overal terug te vinden. De Volkswagen ID. 4 beschikt over een strak en elegant ontwerp. De ID.4 heeft tevens de beschikking over 21 inch lichtmetalen velgen. In combinatie met aluminium details zorgt dat ervoor dat deze SUV overal de baas is. De SUV is ruim gebouwd en is voorzien van grote wielkasten.

Ongekend veel ruimte

Omdat door de elektrische aandrijving de traditionele aandrijflijn niet wordt gebruikt, geeft dit binnenin de auto ongekend veel ruimte. De wielbasis is groter en het accupakket is geïntegreerd, dit samen creëert een 'open space' in het interieur van de ID.4.

Grote deuropeningen (met verzonken portiergrepen voor een elektrische ontgrendeling) en een aangename, hoge zitpositie geven de ID.4 typerende SUV-eigenschappen, terwijl de achterbank evenveel ruimte biedt als een conventionele SUV uit een hoger segment. Ook is er veel ruimte voor bagage, met een kofferbakinhoud van 543 liter, zelfs met de rugleuningen van de achterbank nog rechtop.

Onze Volkswagen ID.4 voorraad

ID. XTREME

De nieuwe offroad- concept car van de ID.4 GTX is onthuld. De naam zegt het al: hij is ontworpen om het avontuur aan te gaan buiten de verharde wegen. Het is een vierwielaangedreven offroad uitvoering die op de achteras een 285 kW sterke elektromotor bezit, welke 65 kW meer is dan de ID.4 GTX. Met haar exterieur is de ID. XTREME klaargestoomd voor elke omgeving. Zo heeft hij een opgehoogd rally-onderstel, 18 inch offroad-wielen, een aangepaste voorbumper, een versterkte frontbalk en 3D-print vervaardigde spatborden. Om helemaal de wildernis in te gaan, zorgen de dakdragers met extra LED-verlichting en de bodembescherming van aluminium ervoor dat deze concept car de beleving optimaal maakt.

Verder is het interieur van de ID. XTREME afgewerkt met Alcantara en oranje elementen. De ID. XTREME is tevens een hele duurzame auto, want als basis diende namelijk een oude testauto met een gebruikte 82 kWh-batterij.

Comfortabel en innovatief

De voorstoelen in de ID.4 zijn tegelijkertijd sportief en comfortabel en voorzien van een aantal elektrische verstelmogelijkheden. Daarnaast beschikken de stoelen over het keurmerk van de organisatie Aktion Gesunder Rücken (AGR), wat betekent dat het bestaat uit diervrije bekledingsmaterialen.

ID. Light is een nieuwe feature in alle ID.-modellen. ID. Light ondersteunt de bestuurder in tal van situaties met behulp van intuïtieve lichteffecten in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld bij het weergeven van informatie van de assistentie- en navigatiesystemen, een naderende noodstop of een telefoonoproep.

Hightech

De cockpit van de ID.4 is hightech en bevat een scala aan intuïtieve touch- en spraakfuncties (Natural Voice Control). De elektrische SUV van Volkswagen is uiteraard 100% connected en zal bol staan van de geavanceerde assistentiesystemen om uw rit zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. De ID. 4 wordt ook uitgevoerd met een Augmented Reality head-up display. Door gebruik te maken van dit systeem wordt er in het blikveld een scherm met navigatie en snelheidsinformatie gepresenteerd. Zo kunt u altijd veilig rijden. Bekijk hieronder ook de instructies m.b.t. algemene instellingen, het laden en de WeConnect App.

Volkswagen ID.4_30

Volkswagen ID.4 specificaties

✔ Tot 520 km actieradius
✔ Accucapaciteit van 77kWh
✔ 125kW Snelladen (320 km actieradius bij 30 min. laden)
✔ 8 jaar garantie op hoogvoltaccu
✔ 4,58 meter lang | Breedte 1,85 meter | Hoogte 1,63 meter | 2,77 meter wielbasis
✔ Bagageruimte 543 liter tot 1.575 liter
✔ Max. trekgewicht (geremd) 1.000 kg
✔ 1 traps versnellingsbak, achterwielaangedreven
✔ tot 220 kW/299 pk en direct koppel van 460 Nm
✔ snelste uitvoering: 0-100 km/h in 6,2 seconden, topsnelheid 160 km/h
✔ Draaicirkel van 10,4 meter

Beschikbare ID.4 uitvoeringen

ID.4 uitgeroepen tot World Car of the Year 2021

Tijdens de internationale World Car Awards verkiezing overtuigde de volledig elektrische ID.4 in een sterk veld van internationale concurrenten. De ID.4 heeft vooral op het gebied van innovatie en duurzaamheid de concurrentie achter zich gelaten. Zo is bijvoorbeeld het innovatieve augmented reality head-up display goed in de smaak gevallen bij de juryleden. Dit systeem projecteert belangrijke informatie op de voorruit, zoals richtingspijlen van het navigatiesysteem. Wanneer Adaptive Cruise Control (ACC) of het optionele Travel Assist actief is, wordt het voertuig dat vóór de ID. 4 rijdt vanaf een bepaalde snelheid uitgelicht met een lichtgevende markering in het head-up display, om zo de nodige afstand te kunnen bewaren.

Op het gebied van digitalisering heeft de ID.4 zich wederom onderscheden van de concurrentie. Zo kan de auto regelmatig updates en nieuwe functies ‘over the air’ ontvangen. Volkswagen is de eerste aanbieder in het volumesegment die dit vanaf de zomer gaat aanbieden. De auto is en blijft met deze digitale techniek altijd up-to-date en wordt constant verbeterd op basis van de feedback. 

Volkswagen ID.4 interieur en exterieur in beeld
Play

Volkswagen ID.4 interieur en exterieur in beeld

Ervaar de Volkswagen ID.4

Onze actuele ID.4 acties