Eerste beelden

Ontdek de toekomst van elektrische stationwagens met de nieuw onthulde Volkswagen ID.7 Tourer! Dit elektrische vlaggenschip, nog gecamoufleerd weergegeven, biedt een perfecte mix van ruimte en efficiëntie. Dit is het begin van een revolutie in 2024, wanneer het model in Europa wordt gelanceerd. Volkswagen, de pionier in stationwagens, zet met de ID.7 Tourer zijn erfgoed voort en omarmt de elektrische toekomst met zijn nieuwe naam als Tourer in plaats van Variant of Shooting Brake (zoals bij de Arteon). Volkswagen is wereldwijd één van de meest succesvolle producenten van stationwagens. Al meer dan zestig jaar zijn er praktische modellen geweest die zowel ruimte, als comfort bieden. Blijf op de hoogte als het definitieve ontwerp wordt gepresenteerd!

db2023au01309-large (1)

Elegante looks in herfstkleuren

De Volkswagen ID.7 is de ultieme reisgenoot voor lange afstanden. De ID.7 Limousine, tevens al gelanceerd in Europa, heeft een ongeëvenaarde aerodynamica, met een Cw-waarde van slechts 0,234. En als u verlangt naar meer ruimte en stijl, komt de ID.7 Tourer met een vergelijkbare Cw-waarde van 0,242, zonder in te leveren aan elegantie.

Het ontwerp is niet alleen technologisch geavanceerd, maar ook visueel indrukwekkend. De verlengde hatchback-versie straalt kracht en elegantie uit, en zelfs de camouflage, geïnspireerd op de meerlaagse lak van de ID.7 Limousine, doet mee met het herfstgevoel. In een perfecte harmonie met het seizoen, is de camouflagefolie een eerbetoon aan een 'Indian Summer', met naadloos geïntegreerde QR-codes die het totale plaatje compleet maken. Bereid u voor op een reiservaring als nooit tevoren met de Volkswagen ID.7 Tourer, ruim en ruimtelijk!

db2023au01310-large

Ongekend ruim en innovatief

Geniet komend jaar van ruimtelijke revolutie van de ID.7 Tourer, waar elegantie en sportiviteit samenkomen met ongekend veel bagageruimte. Dankzij het geavanceerde MEB-platform van de Volkswagen Groep biedt deze sensationele tourer ongeëvenaarde binnenruimte. Zelfs met vijf passagiers aan boord, geniet u van een royale bagagecapaciteit van 545 liter, uitbreidbaar tot een indrukwekkende 1.714 liter wanneer de achterbank wordt neergeklapt. De korte overhangen en lange wielbasis zorgen voor een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Kom alles te weten over de toekomst van ruimtelijk reizen met de ID.7 Tourer, geproduceerd in de Volkswagen-fabriek in Emden, Duitsland. Na de ID.4 is de ID.7 het tweede model op MEB-basis dat wordt gebouwd in het Emden, net over de grens bij Groningen.