CUPRA Born Nu-Of-Nooit-Deal

De CUPRA Born was nog nooit zo goedkoop!

Gratis laadpaal bij koop/financiering Gratis laadpaal bij koop/financiering
Private & Zakelijke lease acties Private & Zakelijke lease acties
Mét €2.000 EV-subsidie voor particulieren Mét €2.000 EV-subsidie voor particulieren

CUPRA Born Nu-Of-Nooit-Deal

Tijdelijke acties bij Huiskes-Kokkeler! Ga voordelig het najaar in met uw favoriete CUPRA Born-model uit voorraad. Wij hebben nu scherpe tarieven op uw passende leasevorm (zowel zakelijk, als privé) én actieprijzen voor aankoop, waarbij u tevens aanspraak kunt maken op nog eens € 2.000 extra EV-subsidie! 

Nu ook met gratis laadpaal (t.w.v. €2.000) bij aankoop of financiering.*

Ontdek de kracht van elektrische prestaties met de opwindende 100% elektrische CUPRA Born en geniet nu van optimaal rijplezier! 

Nu of nooit!

Bekijk de uitvoeringen hieronder, of ga direct naar de voorraad:

Zakelijk leasen vanaf slechts €499 p/m

Ook voor de zakelijke rijder hebben we een Nu-Of-Nooit-Deal: v.a. €499 p.m. o.b.v. 53 maanden en 10.000 kilometer per jaar een CUPRA Born Essential rijden met 16% bijtelling. Ons goedkoopste tarief ooit. 

Of kies de rijk uitgeruste en aantrekkelijk geprijsde Born Business uitvoering vanaf €549 p/m. OP = OP. Ga naar de actiepagina en vraag direct een offerte aan. 

Onze CUPRA Born actiemodellen

Bekijk onze Business, Adrenaline en Performance uitvoeringen
Gratis laadpaal bij koop/financiering Gratis laadpaal bij koop/financiering
Private & Zakelijke lease acties Private & Zakelijke lease acties
Mét €2.000 EV-subsidie voor particulieren Mét €2.000 EV-subsidie voor particulieren

Actievoorwaarden

* De gratis laadpaal is exclusief installatie.

** O.b..v. 48 maanden en 10.000 km/jaar. De korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides wordt in 2025 volledig afgebouwd; vanaf 1 januari 2026 geldt hetzelfde tarief als voor benzineauto’s. Het termijnbedrag van uw leaseovereenkomst zal hierdoor stijgen voor de resterende looptijd van uw leasecontract.

*** Zakelijke lease actietarieven o.b.v. 53 maand en 10.000 km per jaar, exclusief vervangend vervoer, €300 eigen risico en excl. laadvoorschot. 

Actie geldt zolang de voorraad strekt en is onder voorbehoud van rentewijzigingen.

EV-subsidie 

Voor de EV-subsidie geldt een bedrag ter hoogte van € 2.000. Dit betreft een subsidieregeling voor tweedehands elektrische voertuigen. Onze voorraad bestaat enkel uit jong-gebruikte occasions.

Privé Plan

Het Huiskes-Kokkeler Privé Plan geldt voor een duur van 48 maanden met een rentepercentage van 8,99%. Het slot termijn bedraagt voor de Born Business € 16.500, voor de Born Adrenaline € 17.960 en voor de Born Performance € 17.970.

Financial Lease 

Voor Financial Lease geldt een aanbetaling incl. BTW en een duur van 48 maanden. Het slot termijn bedraagt voor de Born Business € 20.950, voor de Born Adrenaline € 22.450 en voor de Born Performance € 21.950.