Flex Lease: Kies een Volkswagen Bedrijfswagen en stap na één jaar over naar een andere Volkswagen Bedrijfswagen naar keuze.

Als ondernemer heeft u te maken met uitdagende omstandigheden wanneer u nu een keuze wilt maken voor een nieuwe bedrijfswagen. Met aankomende zero emission zones in steeds meer binnensteden en de afschaffing van de bpm-vrijstelling wordt deze keuze er niet eenvoudiger op. 

Daarom heeft Volkswagen Bedrijfswagens Flex Lease bedacht: kies de Volkswagen Bedrijfswagen die nu het beste bij u past en stap na één jaar over naar een andere Volkswagen Bedrijfswagen naar keuze. Zo leaset u bijvoorbeeld nu al een Caddy Cargo met Flex Lease vanaf slechts € 33 extra p/m en stapt u na één jaar over naar een nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo.*

Voor mekaar. Met Flex Lease.

Flex Lease tarieven

Hoe werkt het? Kies nu voor een Caddy Cargo, Crafter of ID. Buzz Cargo en stap na één jaar over op een andere Volkswagen Bedrijfswagen. En dat voor een klein bedrag extra op het maandelijkse zakelijke leasetarief*:

  • Caddy Cargo vanaf €33 extra p/m
  • Crafter vanaf €50 extra p/m
  • ID. Buzz Cargo vanaf €82 extra p/m

Voorwaarden Flex Lease

*Een Flex Lease contract van Volkswagen Bedrijfswagens heeft altijd een maximale looptijd van 48 maanden en daarnaast altijd een maximaal kilometrage van 140.000 km (35.000 km per jaar). Het Flex Lease contract is daarnaast altijd na 1 jaar opzegbaar, ongeacht het aantal tot dan toe gereden kilometers, op voorwaarde dat er een ander Full Operational Lease contract van Volkswagen Bedrijfswagens (modelvrije keuze) tegenover staat. De genoemde tarieven voor zowel Full Operational Lease als de Flex Lease opslag tarieven zijn berekend o.b.v. een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 20.000 km per jaar.