De tijdlijn van dit voertuig

  • In de showroom: proefrijden mogelijk
  • Mogelijk om te bestellen
  • Vanafprijzen bekend
  • Wereldpremière en onthulling
  • Aankondiging en eerste beelden

Kopen incl. BTW

€ 82.551,-

Nu te bestellen: de nieuwe Audi S3 Sportback

De vernieuwde Audi S3 Sportback en Limousine zijn vanaf nu te bestellen. Door veel verschillende verbeteringen en nieuwe functies is de S3 nog sportiever. Met een vermogen van 333 pk is deze S3 nog krachtiger dan zijn voorganger. De quattro vierwielaandrijving, het sportonderstel en de voorspoiler dragen bij een een sportieve rijbeleving. 

Bekijk hier de Audi S3 Sportback

audis3sportback1-2

Sportieve aspiraties

De S3 Sportback laat er geen enkele twijfel over bestaan; dit model heeft sportieve aspiraties. Dankzij de grote luchtinlaten, vier uitlaatpijpen, een diffuser en een op Audi-raceauto's geïnspireerde voorspoiler heeft de S3 vanuit elke hoek een dynamisch uiterlijk. Met het toegenomen vermogen van 333 pk en een maximumkoppel van 420 Nm sprint hij in 4,7 seconden van 0-100 km/u. De rijervaring wordt verbeterd door de grip van de quattro vierwielaandrijving en de stevige afstemming van het sportonderstel. De optionele torque splitter zorgt voor een betere wendbaarheid. Een S-sportonderstel met adaptieve dempers en een titanium Akrapovic sportuitlaatsysteem zijn eveneens optioneel te bestellen. 

A242267_medium

Meer uitstraling

De nieuwe Audi S3-modellen zijn standaard luxe en sportief uitgerust. De LED Matrix-koplampen maken het mogelijk om te kiezen uit verschillende dagrijverlichtingssignaturen. In de auto ben je altijd digitaal connected dankzij het virtual cockpit plus en het 10,1 inch centrale touchscreen. In het S line interieur vallen de sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen op. Ook aanwezig zijn de automatische airconditioning (2 zones), Audi connect Navigatie & Inforainment plus en het Audi Sound system. Dankzij verschillende opties en pakketten is het mogelijk om de Audi S3 naar eigen smaak samen te stellen.